Tratament pentru acnee cu propria urina

22-07-2012
magnificul
Nu este medic/terapeut
magnificul
Buna ziua!, Am o varsta d 21 d ani si de 4 luni au inceput sa mi iasa cosuri, pielea sa mi fie plina d sebum si pori sa mi se astupe.Ca orice om care isi vrea binele am inceput sa ma documentez si sa gasesc cauza si remediul pt a scapa d acnee.Cauzele sunt multe care poate duce l aparitia cosurilor dar l mine tin sa cred ca din cauza mediului care lucrez mi au aparut.Eu lucrez intr un mediu cu temperatura scazuta unde mia uscat pielea si glandele sebace simtind pielea uscata au pompat mai mult sebum iar eu avand pielea uscata si am si un ten gras pori mi sau astupat iar in timp au aparut cosurile.Stiu ca in cele mai multe cauza acneea vine din interior dar la mine nu cred ca asa avea probleme cu dereglarile hormonale, deja incep sa gandesc mai matur ma pot controla asfel si nu mai sunt ca l 16 ani cand era dorinta mare sa ma culc c o fata . Asa ca am inceput sa nu mai folosesc sapun sa ma spal regulat dimineata si seara si pentru hidratare si totodata vindecarea porilor si dezinfectarea lor sa ma dau cu propria urina, Folosesc doar d ctv zile si deja se vede semne spre bine,
Stiu ca multa lume cred ca prin urina se elimina toxinele, asa este dar foarte putine si p langa toxine se elimina vitamine, minerale, apa, hormoni, antibiotice si multe altele.Exista si o carte URIN APA SFANTA in care scrie mai detaliat, eu nu am putut so mio iau pentru ca sunt in tara dar am citit p net tot ce am gasit si e miraculoasa urina pentru foarte multe boli atat in uz intern cat si extern.In india s gaseste si in magazine urina la noi se zice ca n se stie foarte multe despre ia pentru ca ar dezavantaja unele firme d cosmetice.Ce imi puteti spune e bine ce fac ?
sau daca nu dati mi un sfat. Va multumesc o zi buna si imi cer scuze daca nu am fost dextul de explicit.
9 comentarii
0
22-07-2012, ora 20:43
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca v-ati gandi un pic logic:
prin urina este eliminata tot ce nu este de folos organismului, daca ar fi de folos de ce l-ar elimina? Dvs vreti sa reintroduceti in organism substante ce nu sunt de folos organismului? ce rost ar avea?
0
22-07-2012, ora 23:08
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Teoriile astea sunt vechi si s-a dovedit ca sunt ineficiente si pot fi chiar periculoase. Dar efectul placebo este valabil in orice. Dupa aceeasi gandire ma intreb de ce nu ar fi si caca un mare miracol. Ca doar vorba aceea, e si mai bogat in de toate decat urina, , ,
Mananaca echlibrat, fa-ti masti de argila alba, curata-te cu bitter suedez (cu alcool), foloseste crema naturala daca e cazul si tenul se va normaliza. Sau consulta un specialist, adica un dermatolog.
Deci, pipi, nu bun!
0
24-07-2012, ora 21:19
magnificul
Nu este medic/terapeut
magnificul
nu va contrazic, va rog cautati p net proprietatiile urinei, ce se elimina prin urina
0
24-07-2012, ora 21:39
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
din moment ce este eliminat inseamna ca nu aveti nevoie de ea, sau nu? sau DVS prima data aruncati carnea putrezita la gunoi, mai apoi il scoateti si-l mancati?
0
24-07-2012, ora 21:46
magnificul
Nu este medic/terapeut
magnificul
am inteles ca vitaminele, mineralele.etc ce sunt in plus organismul se elimina prin uraina
0
24-07-2012, ora 22:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Reiau si eu aceeasi intrebare scarboasa, dar care este exact pe logica ta, cum ca se elimina o gramada de substante: de ce caca n-ar fi de re-consumat?
Vad ca esti pornit sa folosesti urina. Foloseste-o. probabil iti va da senzatia ca usuca pielea datorita sarurilor continute. In rest, nu inteleg nici eu de ce cauti argumente pro la aceasta teorie.
0
24-07-2012, ora 22:45
magnificul
Nu este medic/terapeut
magnificul
pt ca am stat d vb cu persoane care au folosit propria urina si a fost benefica si nu as vedea dc ar minti
0
25-07-2012, ora 14:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Dragule, ai nevoie de aprobarea cuiva? Noi ti-m dat aici raspunsurile logice pe care le-ai cerut. Tu vad ca vrei sa faci terapia. Fa-o, nu-ti fie jena, e hotararea ta si punct.
0
16-05-2013, ora 14:18
MihaelaStan
Nu este medic/terapeut
MihaelaStan
Buna, si eu am avut probleme cu acneea si la recomandarea unui prieten am folosit Viterol.A un produs de la DS Laboratories si nu am probleme... la inceputul tratamentului mi se accentuasera ranile, dar mai tarziu a fost ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •