Tratament naturist extraordinar pentru arsuri cutanate!

26-11-2012
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Odată, când am fiert porumb, am încercat să verific cu o furculiţă, dacă el era deja fiert, dar mâna mi-a alunecat în apa clocotită. Încă urlam de durere, când a apărut în uşă un prieten, fost soldat în Vietnam. M-a întrebat: unde ţii făina? După ce i-am dat-o, mi-a băgat complet mâna în făină şi mi-a spus s-o ţin acolo timp de zece minute, ceea ce am şi făcut. Mi-a povestit că în Vietnam unui bărbat i s-au aprins hainele, şi în panica creată cineva a vărsat pe el conţinutul unui sac de făină. Făina nu numai că a stins flăcările, dar a făcut în aşa fel, încât pe pielea victimei nu a apărut nici măcar o băşicuţă.
După zece minute, când mi-am scos mâna din făină, nu numai că nu am avut pe piele nicio băşică, dar ea nici măcar nu s-a înroşit. De atunci, în permanenţă, ţin în frigider o pungă de făină, ea fiind mai eficientă rece, decât la temperatura camerei.
Odată mi-am ars limba, am acoperit-o cu făină, iar după zece minute nu am mai simţit nicio durere. Deci, scumpi oameni, oricine aţi fi, dacă vă ardeţi, să nu puneţi arsura/arsurile sub jetul de apă al robinetului, ci folosiţi punga cu făină. Este mult mai eficientă!

Atenţie! Consultaţi (şi) medicul, de urgenţă, ori de câte ori vă confruntaţi cu una sau mai multe arsuri, în special cu una sau mai arsuri grave sau foarte grave.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute, dragi useri ROmedic, să utilizaţi/să uzaţi informaţiile publicate în cadrul acestui posting cu precauţie, înţelepciune, discernământ şi maxim folos terapeutic.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
3 comentarii
0
26-11-2012, ora 10:13
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Multumesc !!!! nu stii cand poate fi de folos tie sau celor din jur. O zi buna
2
29-11-2012, ora 09:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă smaralde, cu multă şi deosebită plăcere.
Mulţumesc pentru urare. O zi bună vă doresc şi eu!
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
0
11-10-2013, ora 10:41
Dyana28
Nu este medic/terapeut
Dyana28
Faina de grau, nu-i asa?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii