Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatiti virale

02-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
IMUHEPTIN- este un preparat cu actiune antivirala asupra hepadnavirusurilor, imunostimulator, stimuleaza formarea alfa interferonului.
CITONAT- prezinta actiune antitumorala, imunostimulenta, stimuleaza secretia de interferon, este antiviral, hepatoprotector si antiinflamator.
ANTIVIRAL ( Dacia Plant) - prezinta efect antiviral, antiinflamator, depurativ si antitoxic.
REGALEN- este un preparat obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie si cristaloterapie, contine o serie de substante biologic active orientate spre regenerarea hepatocitelor fiind recomandat in hepatopatii, hepatite virale si toxice, ciroze si neoplasm hepato-biliar.
VIRONAL- prin substantele biologic active si mineralele din compozitia sa prezinta efect antiviral si antibiotic, este recomandat in infectii hepatice.
APA DE ARGINT COLOIDAL- are efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar, stimuleaza atat imunitatea specifica celulara si umorala cat si imunitatea nespecifica prin cresterea numarului de fagocite.
ISOPRINOSINE- este un medicament ce contine inosine dimepranol acedoben, stimuleaza imunitatea celulara si umorala prin activarea macrofagelor, limfocitelor T si B, potenteaza actiunea unor limfokine, , inhiba replicarea virala.
In urma cercetarilor s-a demonstrat ca preparatele IMUPURIN si IMUHEPTIN au manifestat actiune imunotropa (de stimulare a sistemului imunitar al organismului), hepatotropa (de protectie a tesutului hepatic), antiinflamatoare si antioxidanta. De asemenea, in cazul preparatului Imuheptin am constatat ca toate proprietatile lui terapeutice cumulate au dus la o puternica actiune antivirala, prin activarea mecanismelor de autoaparare ale organismului. Aceste produse si-au dovedit eficacitatea in special in starile imunodeficitare si in starile virale (herpes, hepatite). Rezultatele studiilor au fost prezentate la Agentia Medicamentului din Republica Moldova, care a aprobat punerea pe piata a preparatelor entomologice ca medicamente. In prezent, toate preparatele studiate se gasesc in farmacii, au fost incluse pe lista medicamentelor compensate si sunt din ce in ce mai mult recomandate de medici, care au observat rezultatele net superioare fata de medicamentele de sinteza, care au recomandare pentru aceleasi boli.
Imuheptin are proprietati antivirale deosebite: la 40% din pacientii cu hepatita B si la 60% din pacientii cu hepatita C, incarcatura virala a fost negativa la terminarea studiului. De asemenea, in timpul tratamentului s-au observat scaderi semnificative ale valorilor parametrilor biochimici crescute de obicei in orice afectiune hepatica. Este clar ca orice hepatoprotector are rolul sau, si exista peste 600 de astfel de produse in lume. Ele ajuta intr-un fel ficatul, insa Imuheptin reuseste nu numai sa regenereze celula hepatica, ci prin actiuni pe care nu le-am putut demonstra experimental, duce la negativarea infectiilor virale, la procente semnificative de pacienti.
INDICATII TERAPEUTICE:
Imuheptin-ul se recomanda la adulti in calitate de remediu hepatoprotector, adaptogen, antioxidant si in calitate de sursa suplimentara de aminoacizi in afectiunile ficatului, stari imunodeficitare, in endo- si exotoxicoze, in tratamentul complex al maladiilor infectioase si inflamatoare, in procese regeneratorii lente, in starile imunodeficitare cu dereglarea preponderenta a imunitatii.IMUHEPTIN - este destinat pacientilor care sufera de hepatitele B si C. Este un preparat care stimuleaza formarea alfa-interferonilor, fiind folosit si ca imunostimulator. Nu putem sa spunem ca rezolvam 100% orice tip de hepatita. Este nevoie in primul rand de consultul unui medic specialist infectionist, care sa stabileasca tipul de virus. In cazul in care concentratia de virus este foarte mare, pacientul are nevoie de un tratament alopat, de regula cu Interferon. Eficacitatea preparatului nostru se vede in timp, ca la orice alt produs natural. Segmentul nostru de pacienti consta in special in bolnavii care nu pot sa urmeze tratamentul clasic, prescris de medicii infectionisti, ori in cei care au o concentratie mica de virus si nu li se recomanda tratamentul clasic. In afara de faptul ca actioneaza asupra virusului, produsul imbunatateste si ceilalti parametri biochimici si functionali ai ficatului si ai sistemului imun. De exemplu, determina normalizarea valorilor transaminazelor. S-a stabilit ca mai are actiune si asupra altor tipuri de virusuri, cum ar fi herpes zoster, deci are o clara actiune antivirala.
Aceasta biotehnologie a mai fost folosita si de alti cercetatori, dar produsul nostru se bazeaza pe studii in care s-a observat ca anumite insecte, cand sunt infectate cu un tip de virus, accelereaza sinteza proteinelor cu efect antiviral. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca unul din virusurile care ataca o specie de insecte stimuleaza in paralel sinteza proteinelor in organismul infectat, iar sistemul de aparare al insectei incepe sa formeze alfa-interferoni. In acest stadiu de dezvoltare, trebuie oprita evolutia organismului insectei si are loc extragerea acestor substante. Este un proces foarte complicat, dar genial totodata, pentru ca astfel se pot obtine foarte multe substante biologic active naturale, cum ar fi chiar insulina.
INTERFERONAT- este un amestec de plante cu efect regenerator, imunostimulent şi protector hepatic, care stimulează secreţia endogenă de interferon, fiind recomandat în principal ca adjuvant în afecţiuni hepatice şi în unele deficienţe imunitare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne de hepatită - cum recunoaștem hepatita
  • Tipurile de hepatită și gravitatea fiecăreia
  • Folosirea simultană a medicamentelor anti-cancer cu medicamentele pe bază de plante, potențial dăunătoare
  • Hepatita - clasificare, tipuri, diferențe și întrebări frecvente
  •