Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatite virale

03-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
IMUHEPTIN- este un preparat cu actiune antivirala asupra hepadnavirusurilor, imunostimulator, stimuleaza formarea alfa interferonului.
CITONAT- prezinta actiune antitumorala, imunostimulenta, stimuleaza secretia de interferon, este antiviral, hepatoprotector si antiinflamator.
ANTIVIRAL ( Dacia Plant) - prezinta efect antiviral, antiinflamator, depurativ si antitoxic.
REGALEN- este un preparat obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie si cristaloterapie, contine o serie de substante biologic active orientate spre regenerarea hepatocitelor fiind recomandat in hepatopatii, hepatite virale si toxice, ciroze si neoplasm hepato-biliar.
VIRONAL- prin substantele biologic active si mineralele din compozitia sa prezinta efect antiviral si antibiotic, este recomandat in infectii hepatice.
APA DE ARGINT COLOIDAL- are efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar, stimuleaza atat imunitatea specifica celulara si umorala cat si imunitatea nespecifica prin cresterea numarului de fagocite.
ISOPRINOSINE- este un medicament ce contine inosine dimepranol acedoben, stimuleaza imunitatea celulara si umorala prin activarea macrofagelor, limfocitelor T si B, potenteaza actiunea unor limfokine, , inhiba replicarea virala.

CENTRUL DE CONSULTANTA NATUROPATA, DIAGNOSTIC SI TRATAMENT MEDICINA NATURISTA ' PRIMUM NON NOCERE TIMISOARA -*

Dr Purcarita Dacian


(*modificat de admin)
1 comentarii
0
21-06-2013, ora 12:15
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Pentru hepatite cronice, se pot realiza cure de cate 3 luni cu Rumex carbo (reteta culeasa de dr. Pavel Chirila din traditia monahala romaneasca), impreuna cu capsulele Ficat sanatos, 1-2 capsuel de 3 ori pe zi, urmate de inca 3 luni cu produsul Curatarea ficatului, 1-2 linguri de 2 ori pe zi si capsule Imunitate cu 7 ciuperci, 1-2 capsule de 3 ori pe zi.La acestea se poate asocia ceai Hepatocol sau ceai Hepatic (reteta monahala).cura se poate repeta la nevoie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne de hepatită - cum recunoaștem hepatita
  • Tipurile de hepatită și gravitatea fiecăreia
  • Hepatita - clasificare, tipuri, diferențe și întrebări frecvente
  •