Tratament naturist adjuvant in Parkinson

03-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
In tratamentul bolii Parkinson numeroase produse fitoterapeutice prezinta efecte adjuvante.
KAUNCK - contine un extract din seminte de Mucuna Pruriens. Semintele de Mucuna Pruriens contin L-DOPA, o substanta frecvent utilizata in tratamentul bolii Parkinson. Kaunch reprezinta o alternativa naturala pentru tratamentul bolii Parkinson incetinind manifestarea simptomelor bolii ( tremor, greutate in exprimare, stari de confuzie, nesiguranta). Se administreaza 1 capsula de 2-3 ori/ zi.
MEDICANNABIS - ulei sau capsule gelatinoase. ' Canabisul endogen' este indispensabil pentru procesul gandirii, fiind o substanta cu efecte asupra functiilor de baza ale corpului: miscare, gandire si perceptie.
NADH ( Nicotinamida Adenin Dinucleotida) - este o enzima deosebit de importanta in productia de energie la nivel celular, stimuleaza productia neurotransmitatorilor dopamina, noradrenalina si serotonina, imbunatatind astfel claritatea mentala si puterea de concentrare. Numeroase studii au aratat ca administrarea de NADH la pacientii cu boala Parkinson a indus o crestere a dopaminei. S-au inregistrat si imbunatatiri in capacitate motorie, mers, postura si vorbire, precum si ameliorarea functiilor cognitive si emotionale.
HGH ACTIVATOR si STEMULIN - cresc capacitatea regenerativa a organismului.
SERRA PLUS - poate avea efecte adjuvante in boala Parkinson.
LUTEOLIN - este un bioflavonoid util in reducerea inflamatiei la nivelul creierului si a deficitului de memorie. Productia excesiva de citokine pro-inflamatorii de catre microglia din creier poate produce modificari de comportament si boli degenerative cerebrale. De aceea, administrarea de Luteolin impiedica aceasta productie de citokine, iar afectiunile se amelioreaza.
STIMARAL si KOROLEN- produse care imbunatatesc circulatia sanguina la nivel cerebral, stimuleaza functiile cerebrale, fiind folosite ca adjuvante in tratamentul bolii Parkinson.

Dr Purcarita Dacian
medic rezident medicina familiei
doctorand in medicina
masterand in biologie moleculara si biotehnologii
atestate in fitoterapie, homeopatie, acupunctura, geriatrie-gerontologie, laserterapie neinvaziva, sexologie, contraceptie si planificare familiala

Centrul de consultanta naturopata, diagnostic si tratament MEDICINA NATURISTA ' PRIMUM NON NOCERE' Timisoara
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: