Tratament naturist IRC

03-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
RENOL- este un produs ce are la baza o sinteza moderna intre principiile medicinei traditionale chineze ( ciclul celor 5 elemente) si cele mai noi date din domeniul energeticii corpului uman, al homeopatiei, cristaloterapiei si psihotronicii.
Actioneaza direct asupra tesuturilor si organelor prin intermediul plantelor si mineralelor, combinate cu efect sinergic si indirect prin bioenergia si bioinformatia continuta, armonizandu-se curentul energetic din meridiane, fiind practic o ' acupunctura lichida'.
Principala actiune a acestui complex urmareste regenerarea rinichilor. Se administreaza de 1-3 ori/zi cate 3-9 picaturi in 20-30 ml de apa.
FORMULA HOMEOPATA NR 10 ( PlantExtrakt) - este o solutie homeopatica ce contine o combinatie de remedii homeopate cu efect drenor renal, extractul de rinichi ( renes) din compozitia sa actioneaza conform principiului organoterapeutic ' organul actioneaza asupra organului'- o aplicatie particulara a principiului identitatii. Se administreaza sub forma de picaturi ( 10 picaturi) in putina apa sau direct pe limba, se tin in gura, apoi se inghit.
EXTRACTE GLICEROHIDROALCOOLICE DIN MUGURI DE FAG SI DIN MLADITE DE IENUPAR -ambele prezinta organotropism renal si efect diuretic. Extractul de muguri de fag prezinta si actiune antisclerotica, fiind indicat in insuficienta renala.
CORDYCEPS - prezinta efect nefroprotector
SERRA-PLUS- ataca si dizolva materia moarta din organism, precum celulele moarte, elimina inflamatia.
STEMULIN- este recomandat in insuficienta renala. Conform Teoriei Regenerarii cu celule stem- celulele stem adulte sunt produse in mod natural in maduva osoasa si sunt eliberate in circuitul sanguin prin care calatoresc catre celulele care au nevoie de ' ajutor'. Crescand productia de celule stem, organismul va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de procese degenerative.
OMEGA 3 6 9 - recomandat pentru efectele antiinflamatorii si antiagregante plachetare.
SPLINUTA, SANZAIENE SI URZICA MOARTA ( capsule sau ceai)- protejeaza functia renala
ARGILA- va fi consumata sub forma de apa de argila, pe stomacul gol
CEAIURI;- Varuna, ceaiuri diuretice ( diferite combinatii), ceai de mesteacan, ceai de papadie, ceaiuri depurative.
ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC- este un depurativ foarte puternic, un diuretic foarte puternic, hipotensiv mediu, stimuleaza refacerea epiteliului renal.
Dr Purcarita Dacian
medic rezident medicina familiei
doctorand in medicina
masterand in biologie moleculara si biotehnologii
atestate in fitoterapie, homeopatie, acupunctura, geriatrie- gerontologie, laserterapie neinvaziva, contraceptie, sexologie si planificare familiala

Centrul de consultanta naturopata, diagnostic si tratament MEDICINA NATURISTA ' PRIMUM NON NOCERE' Timisoara
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.