Tratament naturist Candida

04-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
YEASTROL
Ingredientele Active Homeopate:
Baptista Tinctoria 3X (Wild Indigo) O senzatie de arsura cand urinati; usureaza balonarea si distensia intestinelor, precum si dureri de cap, gat uscat, dureri si inflamatii in corp - in special la nivelul gatului si la nivelul spatelui in partea de jos; indeparteaza senzatia de moleseala.
Borax 30C Ajuta la probleme de diaree, gaze si ulceratii ale suprafetelor mucoase. Pentru femei: usureaza durerile puternice din timpul menstruatiei; trateaza scurgerile vaginale albicioase. Pentru barbati: usureaza mancarimile, contractiile, durerile de la nivelul anusului si rectului.
Candida Albicans 12X Un remediu pentru infectiile fungice cauzate de Candida Albicans; usureaza disconfortul vaginal, mancarimile si scurgerile in exces ale femeilor.
Candida parapsilosis 12X Un remediu pentru infectiile fungice si simptomele candidozei; trateaza mancarimea vaginala si vulvara si scurgerile vaginale in exces.
Echinacea Augustifolia 3X (Purple Coneflower) Folosita in homeopatie pentru a trata diverse tipuri de febra, incluzand febra tifoida si dizinteria. Indicata in infectii persistente; usureaza problemele de albire a suprafetei limbii si acumularea de mucus in gat; ajuta la indepartarea durerilor abdominale si a gazelor; urinarii frecvente cu senzatie de arsura; senzatie de energie scazuta.
Kreosotum 30C Pentru amenoree la femei si senzatie de iritare a prostatei la barbati; trateaza durerile epigastrice; calmeaza urinarile fierbinti; usureaza simptomele de mancarime si arsura la nivelul ochilor, urechilor si a talpilor de la picioare.
Mercurius Cyanatis 30C Folosit pentru tratarea difteriei, si a gatului inflamat cronic; trateaza ulceratiile alb-gri de pe limba si de pe obraji pe interior; imbunatateste senzatiile de slabiciune fizica severa.
Mercurius sulphuratus ruber 30C (Cinnibar) Usureaza senzatiile de caldura, roseata si umflare a fetei, in special in jurul ochilor; ajuta la vindecarea ulceratiilor din gat sau cavitatea bucala; de ajutor impotriva mancarimilor violente, in special la nivelul incheieturilor. Pentru femei - trateaza scurgerile albicioase si senzatiile de presiune de la nivelul vaginului - de asemenea usureaza anxietatea. Pentru barbati - usureaza umflarea penisului si mancarimilor de la nivelul glandului, mai ales cand exista secretii suculente.
Nitricum acidum 30C Usureaza mancarimile de pe piele; ajuta la vindecarea ulceratiilor si a fisurilor membranelor mucoase de la nivelul gurii; de asemenea ajuta la emisiile dureroase de urina si evacuarile dificile/neregulate; trateaza raguseala si tusea, respiratiile scurte si palpitatiile de inima; calmeaza excitabilitatea nervoasa, transpiratiile nocturne si insomnia.
Pyrogenium 200C Ajuta la restabilirea florei intestinale si asista digestia; trateaza infectia care da si simptome de febra si alte simptome septice; de asemenea ajuta la usurarea mancarimilor si eczemelor.
Sulphuricum acidum 30C Pentru femei: trateaza scurgerile vaginale, transpiratiile si o senzatie de tremor in tot corpul. Pentru barbati: usureaza mancarimea de la nivelul glandului penisului.
Thuja occidentalis 30C (Arbor Vit) - Tuia, arborele vietii Usureaza senzatiile de arsura din anus, hemoroizi umflati si mancarimi de la nivelul uretrei; de asemenea trateaza tusea persistenta cu mucus, sau tusea provocata de gadilituri de la nivelul gatului. Pentru barbati: usureaza mancarimea de la nivelul organelor genitale. Pentru femei: calmeaza iritatiile, arsurile si durerile de la nivelul vaginului.
Argint Coloidal
Acţiuni:
-antiseptic
-antibacterian
-antifungic
-antimicotic
-antiviral
-antioxidant
-puternic întăritor al sistemului imunitar


Formula CANDIDA
Tratament Candidoza cu Acid Caprilic si Pau d'Arco
Antifungal contra Candida Albicans, Glabatra, Parapsilosis, Krusei, etc.
Ataca si HELICOBACTER PYLORI
Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii folositoare. Problemele apar cind balanta dintre Candida si bacterii se inclina in favoarea Candidei (de multe ori in urma tratamentelor cu antibiotice), creind asa numitul Sindrom de Supra-crestere Candida (Candidoza). Ceea ce dauneaza organismului nu este prezenta in sine a Candidei ci produsele pe care aceasta le secreta, asa numitele micotoxine. Manifestarile posibile cele mai frecvente sunt: balonari, gaze intestinale, diaree, oboseala, dureri de cap, stare depresiva, infectii vaginale repetate (la femei), Alergii, Astma. Candidoza acuta afecteaza absorbtia nutrientilor la nivel gastro-intestinal si poate sa afecteze negativ sistemul imunitar.
Cind se inmulteste prea mult (cauza principala fiind excesul de antibiotice sau infectarea prin contact sexual), Candida se poate raspindi in tot organismul, manifestindu-se cu predilectie in urmatoarele zone:
Sistemul digestiv. Simptome: balonari, gaze, crampe, diaree/constipatie alternative, alergii multiple la alimente.
Sistemul nervos. Simptome:oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata.
Pielea. Simptome: eczeme, psoriasis, urticarie, acnee, infectii la unghiile de la picior.
Zona bucala manifestandu-se sub forma unei placi albe pe limba asemanatoare laptelui sau crapaturi in colturile gurii.
Traiectul genito-urinar. Simptome: sindrom pre-menstrual cu dureri, nervozitate, balonari, crampe, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex (femei), mincarime anala, prostata, impotenta (barbati).
Sindrom endocrin. Simptome: hiper/hipo-tiroidism (in functie de organism), boala auto-imunitara.
Uneori Candida intrata in sange se poate localiza la ficat sau splina cu efecte foarte grave.
Candidoza vaginala este provocata de o ciuperca microscopica, numita Candida Albicans.
Pe suprafata mucoaseivaginale este prezentata permanent o flora, fara insa a cauza o micoza genitala. Aceasta flora este formata atat din microorganisme cu rol de protectie dar si din microoganisme potential periculoase.

Microorganismele cu rol de protectie, cum sunt lactobacteriile, controleaza de fapt evolutia ciupercilor din grupa Candida Albicans.

In anumite conditii insa, numarul ciupercilor creste semnificativ, iar in acest caz se manifesta aceasta afectiune: candidoza vaginala.

Ce simptome are Candidoza Vaginala?

Manifestarea caracteristica este o scurgere vaginala de culoare alba, urat mirositoare, abundenta, care irita mucoasele si pateaza lenjeria. Secretiile sunt insotite si de mancarimi, iritarea si inrosirea organelor genitale, iar uneori pielea perineului se crapa chiar si la atingeri usoare (cu hartia igienica de exemplu).
Deseori apare si o senzatie de arsura in timpul urinarii si chiar dureri in timpul actului sexual. Exista insa si cazuri in care candidoza nu provoaca nici un fel de neplaceri, fiind depistata doar in urma unui control ginecologic.
Daca sistemul imunitar cedeaza, infectia se raspandeste in tot corpul si apar simptome ca: oboseala, ameteala, dezorientare, lipsa puterii de concentrare, schimbarea dispozitiei, dureri de cap, depresie, dureri de urechi, tuse, surzenie, lacrimarea sau senzatia de ardere la nivelul ochilor, dureri musculare, iritabilitate, pofta de dulciuri, eczema, psoriazis, multiple alergii, infectii fungice, sensibilitate crescuta la mancare si substante chimice.

CandyClear5.
este un produs recomandat in lupta impotriva candidei
- datorita structurii sale poroase absoarbe toxinele si reduce efectele care provin din distrugerea candidei
- intareste sistemul imunitar
- elimina parazitii
- echilibreaza PH-ul
- elimina metalele grele din organism
- este un tratament detoxifiant si deparazita

CITROSEPT
Extractul din sâmburi de grapefruit acţionează eficient şi natural, bactericid şi fungicid, asupra a peste 80 de specii: Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus cât şi asupra altor specii de bacterii şi ciuperci.


GREPOFIT
Compozitie: extract din samburi de grape-fruit (Citrus paradisi), echinaceea (Echinaceea purpurea), hibiscus sudanez (Hibiscus sabdariffa) si uleiuri eterice din salvie (Salvia officinalis). Efecte si recomandari: - Extractul din samburi de grape-fruit: este o substanta unica, cu un efect pronuntat de antibiotic natural. Contine o cantitate ridicata de bioflavonoide, cu efect de reglare a functionarii sistemului digestiv si circulator, de marire a rezistentei peretilor vaselor sanguine (in special al capilarelor), de reducere a riscului aparitiei trombozelor si tromboflebitelor. - Echinaceea purpurea: are multiple calitati terapeutice. Aplicat extern grabeste cicatrizarea ranilor; utilizat intern intareste sistemul imunitar, are un pronuntat efect antibacterian si antiviral. - Hibiscus sudanez: este un dezinfectant si antiinflamator al sistemului digestiv si urinar. Reduce durerile premenstruale, crampele intestinale si are efect antidiareic. Revigoreaza intregul organism, regleaza tensiunea arteriala, reduce nivelul colesterolului si previne aparitia aterosclerozei. - Salvia: are efecte antibacteriene, antiinflamatoare, usor diuretice si cicatrizante. Prin efectele antibiotice influenteaza pozitiv toate infectiile sistemului respirator, limfatic, digestiv si ale aparatului genital. Este foarte eficient si in tratamentele antiparazitare. Datorita compozitiei, Grepofit este eficient in toate cazurile de infectii virale sau bacteriene, la nivelul sistemului respirator, urinar, genital, etc. Reduce tusea si durerile cauzate de amigdalita, activeaza sistemul imunitar, reduce perioada de convalescenta. Este eficient, totodata, intr-o paleta larga de afectiuni ginecologice si reprezinta un ajutator serios in bolile digestive (gastrite, ulcere, pancreatite, etc). Reduce riscul aparitiei infectiilor micotice, atat la nivelul intestinelor cat si la nivelul pielii. Spre deosebire de antibioticele de sinteza, Grepofit nu are nici un efect secundar nefast asupra florei intestinale, din contra, o echilibreaza, neutralizand bacteriile nocive.
5 comentarii
0
11-11-2011, ora 17:20
danuna3
Nu este medic/terapeut
danuna3
buna ziua.de unde stiu ca nu arunc iar banii pe fereastra?am luat tone de medicamente, dar fara nici un rezultat.
0
11-01-2012, ora 15:37
Iuliannu
Nu este medic/terapeut
Iuliannu
Intr-adevar si eu am incercat foarte multe tratamente fara succes pana cand o prietena care este medic mi-a recomandat sa vizitez site-ul www.adiocandida.com, de unde amluat partea prezentata pe site. M-a ajutat enorm. După 2 saptamani am scapat de toate neplacerirele cauzate de candida doar urmand sfaturile din carte.
0
18-03-2012, ora 20:25
geta p.
Nu este medic/terapeut
geta p.
Iuliannu,

Ar fi bine sa nu mai dati sperante desarte oamenilor.
Cine este aceasta Angela Keles?
Am cautat pe internet si pe langa solutia de vindecare a candidei mai are solutii si pentru sforait si pentru pietre la rinichi. Sunt convinsa ca e o mare inselatorie. Daca ar fi adevarat ce pretinde, ar fi o personalitate medicala la nivel mondial.In afara de cele 3 site-uri prin care vinde iluzii n-am gasit nici o alta informatie despre ea. Ca sa nu mai spun de faptul ca nici tu nu dai nici o informatie concreta despre acest "tratament".
Sa stii ca unii oameni, care au ajuns sa ceara sfaturi pe forum, chiar sunt disperati si nu trebuie sa profite nimeni de disperarea lor.
0
18-03-2012, ora 21:19
geta p.
Nu este medic/terapeut
geta p.
Pe site-ul 'tratamentcandida.ro', se gaseste acelasi text din site-ul 'adiocandida.ro', dar in engleza si autoul e Rodica Bogdan, care, ca si Angela Keles, ne impartaseste 'experienta' ei in videcarea candidei.
Ce coincidenta - 2 eperiente identice. Nu crezi ca ceva nu e in regula?
0
19-03-2012, ora 13:50
geta p.
Nu este medic/terapeut
geta p.
Scuze. Site-ul in engleza este www.yeastinfectionnomore.com si autoare este Linda Allen. Da si Rodica Bogdan vinde aceleasi povesti spuse altfel.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •