Tratament cu cipralex si olanzapina

13-03-2013
moonstreet
Nu este medic/terapeut
moonstreet
Tratamentul cu aceste medicamente influenteaza grav fatul producand malformatii?...Tin sa precizez ca sunt insarcinata in 2 luni si am intrerupt tratamentul doar de 1 saptamana.Care ar fii probabilitatea sa am copil cu probleme, sa fie deja afectat? Va rog sa-mi raspundeti urgent...Imi fac tot felul de ganduri negre. Tin sa precizez ca tratamentul il fac deja de 9 luni cu olanzapina si 2 luni cu cipralex.Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
14-03-2013, ora 17:54
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Din descrierea facuta de dvs. va putem indruma doar sa mergeti cat de curand la medicul care va recomandat sa pastrati sarcina iar acesta va va explica riscurile care pot aparea in conditiile in care ati folosit un tratament de lunga durata.

O zi excelenta!
0
17-12-2015, ora 16:02
Vasilica Mariana Maria
Nu este medic/terapeut
Vasilica Mariana Maria
Sunt insarcinata in aproape 6 luni si dupa ce am intrerupt tratamentul cu serlift in primele saptamani de sarcina, de o luna ma aflu iar in depresie, e crunta, nu pot dormi, manca, nu am niciun sentiment, nu imi gasesc linistea, nu mai fac nimic, iau ceba naturist dar fara efect, imi puteti recomanda un psihiatru cu experienta care sa poata sa imi recomande un antidepewsiv mai usor...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul