Tratament cu Rispolept Consta

23-05-2007
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
Fac tratament cu rispolept consta injectie de 50mg, prozac si deparkine. As dori sa stiu daca din aceasta cauza nu mi-a mai venit ciclul de trei luni, adiaca daca rispolept produce aceste dereglari hormonale!
Va multumesc!
PS Acest tratament duce si la scaderea libidoului?
6 comentarii
1
24-05-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Eu stiu ca neurolapticele fac sa intarzie sau sa lipseasca ciclul, dar nu definitiv. Cred ca afecteaza si libidoul.
Daca pui in balanta insa beneficiile tratamentului si aceste mici neajunsuri, eu zic ca merita sacrificiul.
Tratamentul ajuta, stiu din proprrrie experienta, chiar daca ti se pare la inceput ca ar intarzia efectele lui.
1
26-05-2007, ora 00:00
emil6702
Nu este medic/terapeut
emil6702
Am o sora care din pacate este bolnava si a urmat tratament cu rispolept. Efectele secundare au fost grave, pe langa amenoree rispoleptul i-a produs secretie lactata desi nu a avut nici o sarcina, indicele de prolactinemie a fost atat de crescut incat in municipiul nostru medicul endocrinolog ne-a spus ca ar avea o tumora!!!!. Bineinteles ca am fost cu ea la Institutul Parhon- Bucuresti, unde i s-au refacut analizele iar medicul ne-a recomandat sa intrerupem de urgenta medicatia cu rispolept. Acest fapt nu a fost insa pe placul medicului psihiatru care nega ca ar fi putut provoca asa ceva. Dupa intreruperea tratamentului cu rispolept au disparut complet acele efecte nedorite.Acum a aparut un medicament foarte bun "serokel" dar care nu are asemenea efecte secundare. Discutati cu medicul dvs.
1
28-05-2007, ora 00:00
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
multumesc pentru raspuns si eu am aceleasi simptome, ma bucur ca mi le-ai confirmat, la inceput n-am stiut ca sunt efectele secundare si am alergat si eu direct la endocrinolog. Acum m-am convins, am si vorbit cu medicul dar de abia in septembrie imi schimba medicamentul, pana atunci trebuie sa mai suport consecintele.
Oricum e bine cand iti sunt confirmate anumite simptome.
1
04-04-2008, ora 00:00
caruna
Nu este medic/terapeut
caruna
Si eu am efecte secundare f. grave de la Rispolept. As dori sa-mi spuneti la ce medic ati fost pt. shimbarea tratamentului.
1
27-01-2015, ora 15:32
mihaiarh
Nu este medic/terapeut
mihaiarh
Buna ziua
Fac tratament cu rispolept injectii 50 mg oadata la 2 saptamini.Am tulburare afectiva bipolara.Pe linga acesta mai iau depakine si un antidepresiv elicea(escitalopram).Fac tratamentul cu rispolept de 6 luni si dupa 3 luni de tratament am facut o depresie puternica in urma careia doctorul psihiatru mi-a prescris antidepresivul.Cu el ma simt ceva mai bine.
Vreau sa intreb daca cineva care face rispolept injectii se simte ca un om normal.Sau daca cineva care ia antipsihotice si nu intra in depresie.
1
31-01-2015, ora 00:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mihaiarh

Fiecare persoana are propriul organism si reactioneaza in mod diferit la pastile. Perfect nu te simti si nu o sa te simti niciodata daca ai capatat boala, cu sau fara Rispolept Consta. Invatam pe zi ce trece sa ne adaptam la ceea ce ne ofera prezentul.

De obicei antipsihoticele dau depresie.
Trebuie gasita doza minima cu care nu virezi dar nici nu intri in depresie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul