Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?

26-01-2009
rruxxy
Nu este medic/terapeut
rruxxy
Buna ziua ! Am 25 de ani si imi doresc tare mult un copil. Intotdeauna am avut ciclul neregulat in sensul ca imi venea odata la 3, 4 luni. Am luat anticonceptionale 4 ani, timp in care am fost ok. Din iunie am renuntat la ele.mi-a venit ciclul in august si apoi abia in noiemebrie si asta datorita duphastonului recomandat de medic. Tot la recomadarea medicului am facut analize hormonale si am un defict de progesteron din cauza caruia nu pot ramane insarcinata. Acum urmez un tratament cu Arefam si vitamina E din ziua 16 pana in ziua 25 si as vrea sa stiu daca exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata. Imi doresc foarte mult un copil.
6 comentarii
0
26-01-2009, ora 18:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tratamentul pe care-l urmezi este foarte bun, nu-ti ramane decat sa fii optimista si sa te rogi la Dumnezeu sa te binecuvanteze cu un copilas.Numai bine!
0
26-01-2009, ora 19:43
rruxxy
Nu este medic/terapeut
rruxxy
Multumesc mult ptr raspuns, deci exista sanse sa raman graviduta. Lipsa asta de progesteron nu este atat de grava incat sa ma impiedice sa ma copii, nu?
0
27-01-2009, ora 07:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Lipsa de progesteron se corecteaza prin aport extern.Sa speram ca anul acesta vei ramane insarcinata.Trebuie sa tii o stransa legatura cu ginecologul, sa eviti stress-ul, sa te odihnesti, sa nu fumezi si sa te alimentezi normal.
0
27-01-2009, ora 09:00
rruxxy
Nu este medic/terapeut
rruxxy
Ok am inteles, mersi. Este important sa stiu ca pot avea un bebe chiar daca va fi putin mai greu.
0
27-11-2009, ora 12:52
iuliaelena
Nu este medic/terapeut
iuliaelena
buna ziua, ma numesc iulia, am si eu o intrebare daca se poate sa-mi raspundeti.Am primit de la medicul andocrinolog aceste pastile, arefarm impreuna cu diane 35, pt a mi se regla menstruatia, daca intrerup acest tratament nu mai am ciclul regulat si am incetat sa le iau 3 luni si acum as vrea sa le incep iar dar nu mai stiu cum sa procedez pt ca nu mai mi-a venit ciclul si nu le mai pot luat din a 15 zi de la ultima menstruatie si nu stiu cum sa procedez, ma aputeti ajuta?multumesc
0
23-11-2017, ora 17:59
mara19
Nu este medic/terapeut
mara19
bună seara, iau tratament cu arefam din ziua 16 pana in ziua 25 și la a șasea pastila a început sa îmi vina o scurgere maro, sa opresc tratamentul ori sa îl iau mai departe?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •