Tratament candida inainte de antibiotice - raspuns medic29-11-2008, ora 00:00
Autor: butterfly`s
Mi s`a dat tratamentul pentru candida inainte de administrarea antibioticelor(zanocin pentru ureaplasma prezenta). Pot sa`mi mai administrez un atimicotic in timpul tratamentului cu zanocin? Nu vreau s`o iau de la capat cu candida, doar ce am scapat de ea...Are vre`un efect secundar antimicoticul dak il administrez intr`o perioada asa scurta? Tin sa spun ca am facut tratament cu metronidazol-ovule cu clotrimazol, apoi pauza 3-4zile dupa care incep tratament cu zanocin pentru ureaplasma. Astept raspuns
1 comentarii/raspunsuri
29-11-2008, ora 21:49
Autor: butterfly`s
stiu ca o sa fac candida dak nu folosesc un antimicotic sau altceva in timpul tratamentului cu antibiotice, dar nu stiu dak e bine sa iau un meclon, clotrimaol,etc. asa repede. doar ce am terminat tratamentul cu ele. astept in continuare pareri
27-11-2010, ora 10:00
Autor: Publicitate ROmedic
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
Acum exista un magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism. Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef) + transport gratuit in toata tara Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale. |
Logare membri
Am uitat datele de logare!
Prima data? Inregistreaza-te!
|