Tratament pt cervicita

09-05-2011
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Buna ziua!Am 28 de ani si am o mare problema, cu ceva timp in urma mi sa descoperit ca am cervicita sangeranda sau cum se mai zice frotiu inflamator, am facut tratamente cu macmiron, eficef, refen, cervucid si tamtum rosa si degeaba.Ce tratament mai puternic as putea sa urmez ca sa scap de problema?Vreau sa fac si un copil si nu reusesc sa raman insarcinata!Va rog ajutati-ma!Va multumesc?
3 comentarii
0
11-05-2011, ora 16:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Un test papanicolau ai facut ? Daca nu ti-a trecut cu tratamentul efectuat, nu are rost sa insisti cu altele, caci nu te vei vindeca.neaparat, dupa testul Pap indicat ar fi sa faci cauterizarea ranii de pe colul uterin.
0
11-05-2011, ora 16:20
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Am facut de 3 ori acest test, mi-a trecut dar mi-a aparut din nou.nu stiu unde sa ma mai duc La suceava la CLINICA BETEZDA am facut de 2 ori si in oras la mine o data.Am fost plecata in strainatate si am facut doua randuri de tratament cu cervucid si tantum rosa Pliculete, mi-a trecut zic eu ca nu am mai avut dureri interioare si cand am ajuns acasa la primul contact sexual au reaparut durerile si scurgerea usoara de sange.Am de gand sa merg la iasi caci am 5 ani de cand vreau si un copil si nu raman insarcinata.va multumesc !
0
11-05-2011, ora 16:26
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
ultimul rezultat a fost:satisfacator pt evaluare, celule din zona de jonctiune prezente, fondul frotiului inflamator hemoragic celule inflamatorii si hematii;celule superficiale, intermediare si endocervicale.negativ pt leziune intraepiteliala sau maligna.flora bacili si coco-bacili.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: