Tratament Paranoia de la Ketamina

02-03-2008
ulise
Nu este medic/terapeut
ulise
Am avut o lunga perioada in care am consumat multa Ketamina, cam 6 ani cu o frecventa medie de o data pe saptamana, erau perioade cand consumam zilnic, perioade lunare cand nu consumam deloc, ma declar independent de acest drog pentru ca pot sta 3-4 luni departe de el fara probleme.
Deoarece consumul a fost foarte lung am devenit foarte paranoic, relatia mea cuprietena mea s-a deteriorat pana la scandaluri mari datorita crizelor mele din ce in ce mai mari si poate justificate de gelozie, inclin sa cred ca nu sunt justificae.
Acum cand sunt despartit de ea plang uneori fara lacrimi aproape o ora pe zi, ma zgariu cu cutitul si pe piept si ma lovesc cu o curea cu tinte multe si grele lasandu'mi urme mari, totusi le ascund si incerc si le pastrez cu satisfactie pentru mine, in ultima vreme caut sa imi cumpar cilice pentru a ma flagela mai tare si mai permanent pentru a imi intari spiritul si a nu ma mai gandi la fosta prietena care inca nu vrea sa imi spuna daca vrea sa ne despartim sau nu sau daca ma iubeste sau nu, ea inca ma cauta uneori disperata (am fost impreuna 2 ani din care primul an foarte fericiti).
As vrea sa ma opresc din plansete si sa nu iau medicamente care ma fac leguma, prefer sa fiu un rau dar sa am mintea vioaie, vreau sa imi recomandati niste muzica, am ascultat mult Mozart si Bach pentru ca am auzit ca face bine, de regula sunt un consumator de muzica electronica, drum'n'bass / trip hop / acid jazz.
Daca cineva are sa imi dea sfaturi bune, cum arfi sa mananc mai mult peste, anumite ceaiuri, consum si seminte de dovleac careimi fac mintea sa zbarnaie de inteligenta, la servici sunt unul din cei mai buni lucrez intr-o corporatie transnationala in mai multe tari din Vest.
9 comentarii
0
03-03-2008, ora 00:00
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Cred ca cel mai bun sfat pe care ti-l poate da cineva este un consult la psihiatru si/sau psiholog.
0
13-03-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
interesanta povestea ta...poate vrei sa conversam mai mult -*


(*modificat de administrator)
0
28-03-2008, ora 00:00
veRRy beRRy
Nu este medic/terapeut
veRRy beRRy
buna... sunt in afara de mutilari in aceiasi situatie... plang fara lacrimi... am consumat k intramuscular... si altele. acum am ajuns sa fac o psihoza din cauza acidului ( trip LSD ) eu eram fumatoare de iarba. fumam cel putin 1g pe zi... si eu am descoperit ca muzica ma intareste... dar imi place sa ma vindec cu hip hop... sunt de curand in situatia in care am aflat ca am tulburari de comportament. mi am ranit multi amici in cateva zile si nu stiu de ce m am atasat asa rau de un baiat cu care am luat trrip ultima oara. acum sunt la pamant cu psihicul... nu pot sa ma adun sa mai fac mare lucru. oricum sunt cam secata de sentimente... nu simt decat dispret sau nevoie de atentie. :| nici eu nu stiu ce sa fac.
0
28-03-2008, ora 00:00
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Mergeti la psihiatru, altfel nu va veti vindeca de la sine. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Nu va fie rusine, toti gresim intr-un fel sau altul.
0
30-03-2008, ora 00:00
marilyn
Nu este medic/terapeut
marilyn
nu vad rostul sa te duci la psihiatru...nu...psihiatru iti da calmante.nu ash avea timp sa 'mi scriu toata viatza...si totusi sunt f tanara.am fost la psihiatru ptr depresie din cauza unei probleme...nu ash vrea sa dau detalii.si psihiatru mi-a dat romparkin.deci va putetzi da seama.cunosc f bine drogurile...si toate imitatziile de droguri.si va simtzitzi aja, avetzi tulburari de comportament din cauza consumului excesiv.nu trebuie sa facetzi ceva anume sau sa luatzi, k sa nu va mai simtzitzi aja.iti traiesti viatza in continuare, cum ai facut-o si pana akum, dar fara droguri...dar bineinteles k nu are rost sa inlocuiesti drogurile cu bautura.si in loc de orice bautura, alcoolica sau racoritoare, betzi ceai.
0
31-03-2008, ora 00:00
ulise
Nu este medic/terapeut
ulise
nu am mai bagat nici un drog de 2 luni si jumate, ce bine e in strainatate unde nu cunosti piata de droguri locala :)
0
04-05-2008, ora 00:00
Karuna
Nu este medic/terapeut
Karuna
Daca ai de unde sa-ti faci rost cauta :Concertul Imperial (mi se pare e nr 5 in Si Bemol major) al lui Beethowen.E fantastic pentru "remontare".Sunt 2 variante de interpretare, eu ti-o recomand pe cea a lui Li Ming Qian.Ascult-o si mai vb dupa aceea :)
0
09-06-2010, ora 16:58
kevels
Nu este medic/terapeut
kevels
hmm, da si eu tind s ma aflu in cam aceeasi problema. am avut si o perioada foarte grea si dubioasa si am impresia cateodata ca nu stiu ce s mai fac. si ma cam consum psihic dstul de mult pt ca nu stiu exact unde am ajuns cu viata mea ;)) am consumat si inca consum, dar ma panicheaza paranoia si deja vu-urile. interesant ca am dat de site-ul acesta mai ma pot inspira din comentarile voastre,
0
10-06-2010, ora 10:30
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Exista si sectii pentru toxicomani, de ce nu folositi termenul si de ce nu va acceptati asa cum sunteti?
Ma indoiesc ca veti rezolva cu muzica clasica...Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: