Transpiratie excesiva

28-08-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Am 63 ani, transpir intens noaptea, mai ales in zona capului. Am probleme cu inima de cand eram tinar, si de catva timp si cu retentia de apa. Ca tratament zilnic, iau cibacen 5, aspirina tamponata 1/4, timp de 6 zile iau digoxin si una la 7 zile o pastila de furosemid. Dureri slabe de ceafa de dim. dar cedeaza la sculare. Ce ar trebui sa fac ?
4 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Dupa tratamentul pe care-l luati se pare ca aveti insuficienta cardiaca. Ar fi insa mai bine daca ne-ati spune dv. ce diagnostic/diagnostice aveti si daca mai prezentati si alte simptome. E cam greu sa ne dam seama de cauza acestor transpiratii dupa aceste cateva informatii. In orice caz voi incerca sa cer sfatul unui medic cardiolog, eu nefind specialista in acest domeniu.
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
D-na Dr.Mihaela C. va multumesc ca ati inceput acest dialog cu mine pt. a ma orieta. Date suplimentare cerute : 1. Insuficienta cardiaca congestiva cls. II-a Nyha, Boala mitrala si aortica reumatismala, Bloc major de ramura dreapta si in sept.2003 : Colectomie segmentara cu colo-recto-anastomoza pentru polip sigmoidian cu displezie severa si diverticuloza sigmoidiana.
2.Adenom cu ( analiza in 2003 ) indice PSA !, 23.
3.Imunitate aproape zero la raceli. In urma unei astfel de raceli si tratata cam tarziu, resimt si acum dureri sagetatoare la torsiuni ale corpului, dar poate fac asociere gresita.
4Tuse rara dar zilnica si de scuta durata dar cu acces puternic, aprope innecacios si foarte ingrijorator. Nu mai fumez din 2001.
5.Avand atatea si fiind atatea spitale, cred ca unul de exceptia ar fi indicat si pentru mine, daca se poate. Am uitat sa va spun, sunt din Bucuresti ( desi cu inima "asta" a mea sunt brasovean ).
Cu stima deosebita, C-tin Tudoran.
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
D-na Dr.
Cele de mai sus doresc sa le completez cu faptul ca pentru eliminarea apei din organism, trebuia sa iau pastila in sistem " o zi da, o zi nu". Realitatea este ca eram legat cam mult de casa si nu putem merge aproape nicaieri. Analizele sunt in general bune, la limita fiind cele cu trigliceridele.
Cu stima,
Tudoran Constantin.
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
In fine s-a rezolvat problema mea. Medicul de interne m-a trimis la radiografie si s-a dat diagnosticul de viroza acuta cronica. Tratament cu antibiotic puternic si pastile pentru tuse si m-am lecuit. Desigur ca nu se poate generaliza acest tratament dar mie asta mi-a fost indicat. Multumesc dr. din forum ca nu m-au incurcat cu tratament de la distanta, si ca nu m-au indrumat gresit. Cu stima, C. Tudoran.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  •