Transaminazele crescute - tratament cu Liversil

26-08-2014
gelu17
Nu este medic/terapeut
gelu17
Buna ziua !

Mi-am facut recent analizele la sange si cand m-am dus cu ele la medicul de familie mi-a spus ca am transaminazele crescute. Mi-a recomandat sa iau Liversil timp de 3 luni.
L-am cumparat si am vazut ca are in compozitie extracte de papadie, anghinare, amor seco, brusture, fumarita si ghintura galbena. De papadie si anghinare am mai auzit ca sunt bune pentru ficat. Voi ce stiti - problema pe care o am este grava ? Ati mai luat Liversil ?
4 comentarii
0
26-08-2014, ora 21:40
irinai83
Nu este medic/terapeut
irinai83
Mda...si eu am avut aceleasi probleme - la analize mi-au iesit transaminazele crescute; in plus si trigliceridele erau peste normal. Am luat si eu Liversil aproape 3 luni. Mi-am refacut analizele la interval de vreo 6 luni dupa cele initiale si toate valorile erau in limite normale. Ce sa spun, isi face treaba produsul. Liversil este de fapt un supliment alimentar si este produs de cei de la Sun Viro - la Iasi cred.
0
27-08-2014, ora 01:07
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
GELU eu am folosit si alte produse dar transaminazele din cate cunosc eu pot creste si din cauza exceselor de medicamente, oboseala mare, mancare grasa, somn haotic, este o masura a ficatului de a anunta ca are probleme adica trebuie o cura de detoxifiere si refacere cea mai simpla metoda este postul regulat, ceaiuri hepatice, odihna multa, mancare slaba in grasimi, multe fructe si legume.
0
04-10-2014, ora 20:49
renate reny
Nu este medic/terapeut
renate reny
Fetitei mele in varsta de 13 ani i-au iesit transaminazele crescute, respectiv TGP 480. In urma analizelor efectuate au fost excluse hepatitele, i-au fost administrate perfuzii timp de 5 zile, tratament cu silimarina, dupa care au fost repetate analizele, unde TGP a scazut la 149. I s-a prescris incontinuare timp de 2 saptamani Liv52 + regim si repetarea analizelor dupa o luna de zile.Intrebarea mea este care ar putea fi cauza cresterii atat de mari a transaminazelor si cat de grav este acest lucru? Vor fi consecinte pe termen lung? Mentionez faptul ca fetita se simte bine si s-a simtit bine chiar dupa prima perfuzie efectuata ! Rog din suflet un raspuns pentru intrebarile mele ! Va multumesc !!!
0
04-10-2014, ora 22:11
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu nu sunt medic dar in 2009 eu aveam STEATOZA HEPATICA GRAD 3-4 incepand cu gradul 5 incepe ciroza, si doctorul mia explicat in mare cam ce inseamna si cum sa rezolv: steatoza este marirea ficatului si pungi cu grasime noroc este ca el este singurul organ care es regereaza (se vindeca usor )fara sa ramana sechele, ca si cauze sunt cele descrise mai sus, dar la mine din cate am citit (unii medici pe care iam intrebatnu au fost de acord) steatoza poate fi si un efect al tumorii eu avand tumora pe rinichi inainte de depistarea steatozei, iar in prezent transaminazele sunt undeva intre 380-580 dar asta din cauza chimioterapiei si a celor 10 pastile zilnice, nu pot dormi noaptea, ma consum etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici