Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Transaminaze foarte mari la copil de 2 ani si 3 luni.

09-11-2010, ora 15:39
Autor: stelutzatl
Buna ziua,
Sunt o mamica disperata si care numai stie ce sa faca. Am o minune de copil de 2 ani si 3 luni pe care din luna martie l-am dus la cresa. Dupa ce a colectat mai de toate de acolo, am luat si stafilococ auriu in gat. Ne-am dus la pediatra si ne-a schimbat intr-o saptamana 3 medicamente : Unasyn, cefalax si augmentin. In luna iulie, am zis sa-i repet din nou toate analizele, atunci i-a aratat TGP = 120. Mi-a zis dr. sa ii dau Liv52, si dupa 2-3 luni sa repetam analizele. Tot in acea perioada au zis ca are si giardia. In luna octombrie pe data de 02, m-am dus sa-i repet analizele : m-au sunat de urgenta sa merg la laborator Visa Med ca i-au iesit foarte mari : TGP=650. In aceeasi zi am intrat in spital seara si i-am repetat analizele tot 649. M-au trimis de urgenta cu copilul la boli infectioase : i s-a facut examen urina...si NU avea hepatita . Ne-au facut antigenii si testele HIV si mie si celui mic. Nici unul nu avea nimic. Un dr. mi-a zis ca fiind si TGO mare, sa nu fi suferit un infarct miocardic. Pe data de 20 octombrie i-am dat 5 zile zentel pentru giardia....cu toate ca s-au facut analize in 3 centre si in 2 dintre ele rezultatul a fost negativ. Pe 02 noiembrie, i-am repetat analizele si TGP-ul era 510 si TGO 371. Asteptam zilele astea electroforeza si rezultatele pentru virusii citomegalovirus si Epstein Barr. Daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri si explicatii.....care sa fie cauza transaminazelor asa de mari. Cu multumiri,
Dirmon-Diaconu Steluta
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns


17-05-2013, ora 10:25
Iti imaginezi un fond de ten de care sa te indragostesti ? Daca nu ai incercat niciodata machiajul mineral e momentul sa incepi chiar azi. Daca iti este cunoscut, Glamy are pentru tine o supriza : anotimpul rece iti aduce in plus 20% reducere pentru produsele compacte Bellapierre.
Te asteptam in magazinul nostru online cu un cadou de 25 RON la inscrierea pe site si transport gratuit la toate comenzile tale prin curier rapid.

Vezi cosmeticele minerale de pe Glamy
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK