Transaminaze foarte mari, colesterol foarte scazut

30-12-2005
andrusca55555
Nu este medic/terapeut
andrusca55555
Va mai deranjez cu o problema in legatura cu fratele meu in varsta de 25 ani. In urma mai multor analize efectuate din anul 2003 pana in prezent transaminaza a ajuns de la 44 la 125. Are colesterolul 42 in conditiile in care markerii hepatici (B, C) sunt negativi. In urma ecografiilor a rezultat ca lobul stang este marit iar abdomenul foarte "balonat". A fost la Spitalul Fundeni unde a fost consultat de un specialist care nu a pus un diagnostic precis, recomandandu-i mai multe variante de tratament, fara succes insa. Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat daca se poate.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
05-02-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Valoarea colesterolului este "ciudat" de mica (nu ca n-ar fi bine, dar nu se prea intalnesc astfel de valori). Poate ar fi bine sa repete aceste analize care nu au iesit in limitele normale. In ceea ce priveste ecografia, atunci cand abdomenul este balonat (plin cu gaze) nu se poate face un examen clar, de aceea si acesta trebuie repetat, dupa indepartarea eventualelor meteorisme. Daca persista marirea lobului hepatic stang cu transaminaze crescute si markeri virali negativi, poate ar trebui sa intrebati un gastroenterolog despre utilitatea efectuarii unui CT. Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici