Tiroidectomie gusa polinodulara...oare este cancer?

30-06-2015
Ginaheraru
Nu este medic/terapeut
Ginaheraru
Am fost operata acum trei saptamani, tiroidectomie totala, la dr.icma ion, un om deosebit, in timisoara.operatia a decurs normal.insa sunt f stresata in ceea ce priveste rezultatul la biopsie.mai dureaza cam o saptamana pana sa primesc rezultatul.prima zi dupa operatie am facut o cadere de calciu, in sensul ca.mi-au amortit mainile si picioarele, am primit o fiola de calciu, iar ca medicatie, dupa ce m-am externat, pe langa eutyrox de 50 mg, 1 si1/2 comprimate mi s-a dat si caldefix si mgb6.e ok.numai k ma simt cam ametita si fata pofta de viata.in ceea ce priveste cicatricea, parca e o zgarietura, insa are o tendinta de roseata in partea dreapta, acolo unde au fost nodulii mai mari (am avut gusa polinodulara, cel mai mare nodul avand 3, 5 cm.).cat o sa ma msi tina aceasta ameteala?
4 comentarii
0
30-06-2015, ora 19:20
lachriss
lachriss
Buna ziua. Depinde de la individ la individ cum se recupereaza dupa o interventie chirurgicala. Avand in vedere ca vi s-a extirpat tiroida, poate dura putin pana se restabileste echilibrul hormonal al organismului. Doar in urma examenului histopatologic se poate preciza daca nodulii respectivi au fost maligni sau nu.
0
30-06-2015, ora 19:24
Ginaheraru
Nu este medic/terapeut
Ginaheraru
Va multumesc,
0
06-10-2015, ora 02:26
goldman
Nu este medic/terapeut
goldman
SI EU AM TRECUT PRINTR-O SITUATIE SIMILARA! iNSA AM FOST OPERAT DE DOUA ORI, PT CA LA PRIMA OPERATIE CAND AU SCOS NODULII a iesit cancer. La dvs cum a iesit analiza chistopatologica?
0
11-10-2015, ora 17:43
lachriss
lachriss
Cu multa placere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tiroidectomie fără cicatrice, printr-un nou abord chirurgical
  •