Tiroida?

10-10-2012
monica87
Nu este medic/terapeut
monica87
De ceva vreme am observat in partea anterioara a gatului ca se formeaza o masa de tesut, si imi da de banuit ca as avea o afectiune tiroidiana. Incepe sa ma ingrijoreze si m-as grabi sa fac o programare. Ceva recomandari?
2 comentarii
0
10-10-2012, ora 16:24
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua nu sunt medic dar va scriu aceste randuri ca sa va dau o mana de ajutor, singura solutie ca sa stiti sigur daca este sau nu vorba despre o afectiune tiroidiana este sa mergeti la un medic endocrinolog pt. a vi se face o ecografie tiroidiana si niste teste de sange ale hormonilor tiroidieni, doar asa veti afla sigur daca problema d-voastra porneste sau nu de la tiroida, prin internet nu are cum sa va puna cineva un diagnostic in aceasta situatie... Daca medicul endocrinolog va spune ca problema nu porneste de la tiroida atunci urmatorul pas este sa va indreptati spre un medic infectionist sau un ORL-ist pt. ca poate sa fie vorba de un ganglion cervical marit. Acestea sunt sfaturile mele dar puteti astepta si parerea unui medic specialist. O zi buna si multa sanatate!
0
11-10-2012, ora 11:41
Oana8786
Nu este medic/terapeut
Oana8786
Cel mai bine este sa te duci sa faci o serie de analize endocrinologice, eu le-am facut pe ale mele la laboratorul de analize medicale -*. Sunt profesionisti si rezultatele sunt gata in scurt timp. Nu te ingrijora, ca depistat din timp, ai mari sanse sa te tratezi!


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •