Thiosinamin, un remediu interesant pentru cicatrice

08-06-2009
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Thiosinaminum este o substanţă chimică obţinută din uleiul din seminţele de muştar. Este un remediu homeopatic mic, dar deosebit de util şi interesant, în special pentru dizolvarea ţesutului cicatricial, atât la nivel intern, cât şi extern. Pentru tot ce înseamnă cicatrice urâte pe piele, după leziuni sau operaţii, Thiosinaminum CH5, 3 granule de 2-3 ori pe zi, 1-2 luni, reuşeşte să ajute procesul de remodelare al cicatricii.
Thiosinaminum este indicat şi în aderenţele post-operatorii cu simptome dureroase, care pot apare după intervenţii chirurgicale în zona abdomenului.
Dr. Boericke indică folosirea remediului în stricturi, precum în stricturi rectale, în dezvoltare de ţesut fibros în exces, precum în anchiloze sau sclerodermie, în ectropion, opacităţi corneene sau cataractă.
De asemenea, este un remediu indicat în tinitus, zgomote în urechi, surditate catarală cu îngroşări cicatriciale la nivelul oaselor mici ale urechii.
Este un remediu util de folosit la vârstnici, la care procesele de fibroză determină frecvente pierderi ale auzului sau văzului.

copyright - Dr. Sorina Soescu (www.postamedicala.ro)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.