Tetrapareza spastica.. cunoasteti un remediu? | Forumul Medical ROmedic

Tetrapareza spastica.. cunoasteti un remediu?

12-12-2007
Fabiana_
Nu este medic/terapeut
Fabiana_
Sora mea de 28 de ani are tetrapareza spastica. La nastere a facut convulsii si dintr-o eroare medicala, doctorii i-au atins un nerv. Intrebarea mea este : cunoasteti vreun remediu in tratarea acestei boli, avand in vedere ca are 28 de ani? Despre operatia din China nici nu se pune problema, am inteles ca inca e in stadiul de experiment si oricum costa prea mult pt noi. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs !
5 comentarii
0
19-06-2008, ora 00:00
deea3282
Nu este medic/terapeut
deea3282
buna.sotul meu are 29 de ani si sufera de aceeasi boala as vrea sa stiu daca exista vreo speranta sa se faca om normal. vreau daca sa peoate mai multe informatii despre clinici care fac investigatii pt aceasta boala
0
10-07-2008, ora 00:00
ramonalengyel
Nu este medic/terapeut
ramonalengyel
Ma numesc Ramona Lengyel, am 26 de ani si sufar si eu de tetrapareza spatica, vreau sa va informez de un spital foarte bun din Ungaria ( peto intezet ). Datorita la acest spital am renuntat la carut si am invatat sa fiu independenta fata de ceilalti din jur meu in casa. Va dau adresa site-ului lor: www.peto.hu si un film care sa vedeti cam se face recuperare acolo http://www.center-for-independence.org/cfivideo.html. -*. Va astept.


(*modificat de administrator)
0
31-08-2008, ora 00:00
boc_corina
Nu este medic/terapeut
boc_corina
Am 28 de ani si de la 16 ani am probleme:ma dezechilibrez cand umblu, imi este greu sa imi coordonez miscarile, ametesc, vad uneori dublu.la 16 ani am fost suspecta de meningita si mi s-a facut o punctie. nu am avut decat o raceala. de atunci am probleme cu echilibru incat umblu sprijinita de cineva, fiindca nu pot. am facut investigatii:rmn de doua ori, tomografie, analize, dar nu mi s-a dat niciun tratament, decat vitamine.diagnosticul era sindrom cerebelos.mi s-a spus ca e atrofiere a creierului si nu se mai poate face nimic.totusi eu vreau sa umblu sa imi traiesc tineretea sa nu mai fiu o persoana cu handicap si sa traiesc din pensie. pana la 16 ani ma jucam, saream fugeam si de atunci e un cosmar !
va rog dati-mi un sfat, ce sa mai fac? Credeti ca ar fi util si pentru cazul meu acest spitaL?
0
31-08-2008, ora 00:00
ramonalengyel
Nu este medic/terapeut
ramonalengyel
Nu stiu. Eu nu sunt doctor. Poti sa le scrii un email in care sa le explici situatia ta si sa-i intrebi daca te accepta. Ma gasesti la id-ul mentionat sus.
0
01-09-2008, ora 00:00
boc_corina
Nu este medic/terapeut
boc_corina
multumesc din suflet
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează Neurontin È™i Lyrica sinapsele creierului?
  • Terapie genică care poate suprima pe termen lung convulsiile epileptice
  • Convulsii la copil - ce trebuie să È™tii ca părinte
  • Neuronii artificiali, folosiÈ›i pentru a identifica regiunile din creier ce cauzează convulsiile epileptice
  •