Testicul necoborat

01-04-2007
Aladin68
Nu este medic/terapeut
Aladin68
Am aproape 40 de ani, sunt casatorit si am doi copii, dar am un testicul necoborat din copilarie in urma unei operatii de hernie. Mentionez ca acest fapt nu mi-a influentat in nici un fel viata sexuala si nici cea de familie, dar ma intereseaza daca acest lucru nu ar putea sa imi influenteze in vreun fel sanatatea mai tarziu si daca din punct de vedere estetic se mai poate face ceva la varsta aceasta si nu ma refer neaparat la un implant ci daca printr-o operatie se mai poate aduce la locul normal testicolul necoborat.
2 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
Cornel.Susu
Identitate neconfirmată
Cornel.Susu
Este important sa stiti ca testicolul ramas in abdomen sau in general pe traiectul de coborare se poate si se va transforma malign(cancer) din cauza temperaturii mai crecute! Ar trtebui sa ajungeti urgent la un chirurg generalist sau urolog pentru o consultatie si o adoua opinie! In literatura de specialitate exista multe astfel de cazuri care s-au transformat in cancer!! Testicolul va trebui extirpat!
0
19-10-2008, ora 19:37
biancave
Nu este medic/terapeut
biancave
tata are 50 de ani si are un testicul necoborat. am citit pe diverse site-uri despre aceasta problema si stiu k treb operat dar am obs k varsta max pt a face aceasta operatie este de 32 de ani deoarece dupa aceasta varsat este mai mare riscul operatie decat riscul de a face cancer dak nu l-a facut pana la varsta aceea. scriu acum despre aceasta problema deoarece de vreo doua zile p tata il deranjeaza un tetsicul. dar culmea nu are dureri l cel necoborat sau makr in zona aceluia ci are dureri l cel normal, coborat. as dori sa imi rasp cat mai urgent si sa imi ziceti km c s-ar mai putea face l varsta lui (pana acum tin sa mentionez k nu a avut ncii o problema si a mai facut contraole) si care ar putea fi cauza acelor dureri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: