Terapia de renuntare la fumat prin biorezonanta!De ce nu vrem sa ne lasam de fumat?

26-01-2007
alexa_1980
Nu este medic/terapeut
alexa_1980
Buna.Sunt o fosta fumatoare care a facut aceasta terapie.
Am 5 luni si ceva de cand m-am lasat de fumat.
La multumesc celor de la Vita Nova.
Cei care sunt fumatori si vor sa se lasa ii indrum la ei.
Va multumesc si sper sa fie interesant subiectul
Pt mai multe informatii intrati pe vitanova.ro, acum au si un test pt depistarea dependentei de nicotina.
16 comentarii
0
26-01-2007, ora 00:00
Florentza
Nu este medic/terapeut
Florentza
Buna! Terapie...terapie...terapie...dar cel mai bun lucru este increderea in tine insuti ca sa te poti lasa de fumat. Eu am fost o fumatoare, dar nu convingerile celorlalti te vor face sa intelegi ca fumatul este nociv...doar tu te poti "convinge" de acest lucru...este psihologic! Acum depinde doar de caracter. La revedere!
0
09-02-2007, ora 00:00
galen
Nu este medic/terapeut
galen
Se face intensa reclama acestei proceduri in Cluj-Napoca. Costa si ceva bani. Are acces cineva la statistici reale? Daca da, m-ar interesa un scor, un procent de reusite. Altfel, dupa parerea mea intra la capitolul excrocherii de proportii. Am in fata o prezentare bombastica in stil american "Te lasi de fumat in 30 min". Multa reclama, dar nici o informatie statistica. Citi s-au lasat in mod concret in Cluj din totalul celor tratati. Si din start " cai de evitare a raspunderii" gen n-ai baut destula apa. Si smecheria cu cipul e haioasa ca sa nu mai vobesc de caseta cu cintecelul. Scriu toate astea pt ca un prieten disperat sa se lase, m-a rugat sa ma interesez pentru ca ma stie fizician si pragmatic si inventator in domeniu. In plus eu m-am lasat de fumat (de la 2 pachete) folosind un dispozitiv inventat de mine, care stimuleaza vointa si nu am incredere in alta cale. Ma poate lamuri cineva cum e cu biorezonanta asta? daca vrea discret imi poate scrie pe perso.
0
20-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Sunt curioasa cat s-a ingrasat cineva care s-a lasat de fumat prin aceasta metoda!?Eu nu renunt la fumat din cauza asta!Nu prea cred ca un dispozitiv te poate convinge, cred ca langa dispozitiv e un bun psiholog ce te convinge ca sigur...si daca mai auzi ca respectivul dispozitiv a dat rezultate bune peste mari si tari, la nu stiu cate persoane!
0
20-05-2007, ora 00:00
galen
Nu este medic/terapeut
galen
Exact 10 kg in 4 luni dupa care greutatea a ramas constanta. Acum da asta e o noua problema, cum sa scapi de kilogramele in plus datorate lasatului. Multi se reapuca pur si simplu de fumat. Maiales femeile. Dar e pacat si personal sint convins ca am sa rezolv si problema kilogramelor. Am cistigat 3 ore de viata in plus pe zi, nu ma mai simt si arat ca o locomotiva, dintii arata altfel, ca sa nu mai vorbesc de energia in plus. Dispozitivul inventat de mine nu inlocuieste vointa, doar o ajuta. Continui sa cred ca nu exista alta metoda de abandonare a fumatului decit vointa proprie combinata cu inlocuirea tigarii cu alta placere. Eu de exemplu stau mai mult cu prietenii, iar de banii aia imi iau fructe.
0
21-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Pai daca eu ma ingras10kg e durere mare si as pica intr-o mare depresie si ar fi mai rau decat acum, cu dintii afectati, plamani terminati!Multumesc pt raspuns si felicitari pt ca a-ti renuntat la acest viciu!
0
22-05-2007, ora 00:00
galen
Nu este medic/terapeut
galen
Nu am vrut sa va sperii, e si ceva relativ. Eu la 180 cm aveam 90kg, acum am 100, presupun deci ca lasatul de fumat te ingrasa temporar cu circa 10-15 procente. De exemplu, daca dvs aveti 50kg va veti stabiliza la 55-57.In plus se pot lua masuri. Eu ma pregatesc acum sa renunt complet la fainoase pina revin la normal. Multumesc si va doresc si dvs succes.
0
08-11-2007, ora 00:00
stea
Nu este medic/terapeut
stea
Sunt şi eu o fumătoare "inrăită". M-am lăsat de fumat că am vrut 6 luni de zile nu am fumat cind am spus nu-nu, cu toate ca mi se dădeau fel de fel de reţete, nu am vrut nimic. Eu am mers şi merg pe principiul dacă vrei poţi. Sunt o leoaică aprigă. Am reuşit cu ţigări in casă. Le lăsam special pe televizor să fie ispita la vedere, sa-mi pot ăncerca voinţa. S-a putut pană intr-o zi căn mi-a intrat copilul in comă din cauza uniu medic care i-a administrat un tratament neadecvat şi 12 zile i-a fiert organismul fără aşi mişca un fir de păr.L-am păzit in spital şi ce puteam face in afara faptului că plangeam in fiecare clipă? FUMAM ŞI BEAM CAFEA. De atunci m-am apucat din nou de fumat, dar credeţimă că nimic nu vă poate face să renunţaţi la fumat decat VOINŢA:
Vă mulţumesc.
0
09-11-2007, ora 00:00
galen
Nu este medic/terapeut
galen
Da, e o situatie tipica. Am trecut si eu prin asta in urma cu 10 ani. Atunci, dupa 7 ani de renuntare la tutun un vecin a avut o tentativa de sinucidere. M-a chemat de urgenta fetita lui. Pina cind l-am scos din vana, i-am legat mina si a venit salvarea din agitatie extrema am luat fara sa-mi dau seama o tigara din pachetul de pe masa si am aprins-o. Adevarul gol e ca a doua zi fumam deja la cafea si peste o saptamina depasisem din nou un pachet. Asa ca pentru un fost fumator viciul pindeste mereu dupa usa. te poti reapuca fara probleme de adaptare si dupa 20 de ani. Nu disperati si data viitoare stergeti voluntar din memorie si modul de utilizare al tigarii. Pe mine grseala aceea m-a "costat" inca trei ani de fumat. Acum am un an si am decis sa nu MAI PUN MINA PE ELE VREODATA. Nu se poate altfel o data ce te-ai lasat. Indiferent de situatie. Exista alte metode de calmare. Si sa te dai cu capul de pereti e mai bine. Port inca mereu la mine guma de mestecat pe care o folosesc ca tic in situatii de stres extrem. Da, aveti dreptate inventia mea ajuta doar vointa. Real, nu exista alte metode, doar adjuvante.
0
04-03-2009, ora 23:02
StopFumatul.
Nu este medic/terapeut
StopFumatul.
Nu am auzit de metoda prin "biorezonanta". Ma intereseaza mai multe detalii - cum functioneaza, pe ce principii se bazeaza, si statistici, cum spunea mai sus cineva.
0
17-09-2009, ora 21:12
galen
Nu este medic/terapeut
galen
Sint satul de excrocheriile pe care legea le permite prea usor in democratie si in special de excrocheriile din zona medicala care din motive profund umaniste nu ar trebui sa existe si trebuie prioritar stirpite. Informatii convergente m-au convins ca terapia prin biorezonanta nu este decit o excrocherie ordinara. Normal ca relevarea acestei realitati este incomoda pentru cei care fac bani frumosi din disperarea si din prostia oamenilor. In acelasi timp inventia mea zace la OSIM de 3 ani deja fara sa mai pot afla nimic despre soarta brevetului. Uitasem de subiect cind iata ca apare o noua comunicare facuta de Alexa_ 1980.

Si ca sa va demonstrez lucrul asta o provoc pe doamna in cauza sa-si faca publice datele de contact ca sa pot verifica situatia ridicola raportata de dinsa. In contrapartida daca afirmatia dinsei se confirma imi fac si eu publice datele de contact. In caz contrar afirm raspicat ca cel mai probabil :
1- doamna respectiva nici nu exista fiind doar o clona a firmei in cauza
2- s-a lasat de fumat doar de groaza ca banii dati ar fi altfel pierduti
3- 5 luni de renuntare sint absolut nerelevante, daca spunea 5 ani probabil era un argument care sa merite macar verificarea respectiva.

Nimeni nu se poate lasa de fumat o data circuitul dependentei deschis (o perioada initiala de ani de fumat) decit daca inlocuieste bucuria respectiva cu altele la fel de tonifiante ca un fum de tigara.

Eu m-am reapucat de fumat dupa 3 ani de abstinenta totala fumind din solidaritate citeva zile impreuna cu un prieten, crezind ca "rana" s-a inchis. Si poate si pentru ca stiu ca pot sa ma las cind am sa vreau din nou cu adevarat. Am postat din nou aici pentru ca nimic nu ma dezgusta mai mult decit excrocheriile diverse permise de legislatia "democratica" Si pentru ca am ajuns sa cunosc resorturile intime ale viciului.
0
07-07-2010, ora 22:17
alexandru23
Nu este medic/terapeut
alexandru23
Am 23 de ani, 45 de kg si fumez de 10 ani, de vreo 5-6 ani cate un pachet zilnic. Sunt curios, daca ma las de fumat, ma voi ingrasa vreodata?
0
27-07-2010, ora 18:22
olhib54
Nu este medic/terapeut
olhib54
Buna informatie...biorezonanta...suna natural.Te ingrasi...pai sigur ca da...pentru ca maninci.Supraveghezi alimentatia si nu mai cazi in depresii.Cancerul pulmonar cind incepi sa-l supraveghezi...e prea tirziu si sigur atunci slabesti.Meritapentru citeva kg in plus, pe care tu le poti da jos, sa risti ce risti?Ca sa nu mai vorbim ca este un obicei, o adictie mizerabila, urtita.Eram odata pe strada si o doamna eleganta a avut un acces de tuse evident tabacica prin sunetele si secretiile scoase.Doamne ce soc, ce imagine oribila! Si stiti ceva?Scriu cu tigara in mina, si dupa ce postez caut tratamentul cu bioerezonanta.Da! Ambitie, vointa...bravo!Dar dupa.X ani, cind vointa, dorinta ti-au fost strivite...trebuie sa apelezi la orice te poate ajuta.
Multumesc pentru informatie...o sa mai auziti de experienta mea.
0
27-07-2010, ora 18:44
olhib54
Nu este medic/terapeut
olhib54
Cine era interesat de lasat de fumat, sa caute biorezonanta altundeva.Vita nova...nu-i.
0
07-10-2013, ora 23:36
iulius12
Nu este medic/terapeut
iulius12
In "nemernicia mea"sunt asmatic si...3 pk/zi.Miine incep tratament cu Elontril.O sa mai postez...Bioenergie?Poi...suntem energie concentrata-fizica quantica spune...
0
14-10-2013, ora 11:34
iulius12
Nu este medic/terapeut
iulius12
Minune!Minune, oameni buni.Merge, functioneaza-nu-mi vine sa cred!dupa 4 zile...NU numai ca nu au nici un gust, Nuuu...mai are SENS.
0
19-06-2015, ora 19:03
sandocan1975
Nu este medic/terapeut
sandocan1975
Este o prostie biorezonanta eu am fost dar am dat banii degeaba.Nu merita oame i buni totul vine de la creieras
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avantajele renunțării la fumat
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Țigara electronică – o soluție pentru a renunța la fumat?
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Pachetele „vorbitoare” de țigări ar putea descuraja fumatul
  • Imaginile grafice de pe cutiile de țigări au impact asupra creierului
  • Țigarile electronice creează dependență la fel ca cele tradiționale
  • Renunțarea la fumat, bruscă sau graduală?
  • Faza luteală a menstruației poate ajuta femeile care doresc să renunțe la fumat
  •