Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...

23-03-2013
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Bunaziua! Am primit tratament cu Staphisagrya CH30 si 200. Eu din cauza tensiunii mici 90/70, sunt dependenta de cafea. Acum trebuie sa ma las datorita tratamentului si ma simt foarte rau (dureri de cap si vertij). Imi puteti spune o alternativa sa-mi ridice un pic tensiunea? Va multumesc!
6 comentarii
0
23-03-2013, ora 16:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu prea e in regula sa folositi cafeaua pe post de medicament ! In timp cafeaua induce hipocalcemie ceea ce duce la alte probleme inclusiv scaderea tensiunii ! Vedeti cum stati cu calciul ionic si total si de asemenea cu hormonii tiroidieni !
Incercati un tratament cu ceai de traista ciobanului, se spune ca are proprietati de reglare a tensiunii arteriale de la mica la mare si invers adica de echilibrare la optim !

Altfel ce dieta urmati, aveti vreun aliment preferat pe care il consumati zilnic ?
0
23-03-2013, ora 20:46
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Multumesc de raspuns! Incerc pentru cateva saptamani sa mananc fara carne si lactate. Cu hormonii tiroidieni stau bine in-afara de anti-TPO care e usor marita. Nu iau tratament. As mai avea o intrebare. Pot sa iau un ibuprofen (interactioneaza cu tratamentul homeopat)?... Nu iau de obicei dar acum ma doare rau capul... Multumesc!
0
24-03-2013, ora 10:39
nelu symy
Nu este medic/terapeut
nelu symy
buna ziua.de cateva zile am o senzatie urata in gat, am senzatia ca partea de jos atinge mereu pe cea de sus, scuip ceva alb, foarte alb.am aciditate gastrica puternica si iau reglacid si beau ceai gastric, dimineata prima data iau nolpaza senzatia de corp strain poate fi de la aciditate, ce pot sa fac ?va multumesc
0
24-03-2013, ora 10:40
nelu symy
Nu este medic/terapeut
nelu symy
am uitat sa spun ca gatul nu ma doare doar ma face sa inghit mereu
0
24-03-2013, ora 17:43
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Puteti lua ibuprofen daca stiti ca va ajuta insa eu va recomand saridonul ( cel pe baza de paracetamol, ptc este si cu ibuprofen) !
Pentru tensiune mica incercati suplimentele de calciu, vitamine ( vit C in special), ginseng si putin vin rosu la mese daca nu aveti aciditate sau alte reactii !

Pt Nelu

Dimineata dar si peste zi daca puteti, faceti gargara cu 2-3 guri de ceai de galbenele in care dizolvati o lingurita de bicarbonat de sodiu ( la o cana ), iar pe restul il beti !

Sanatate !
0
26-12-2013, ora 12:02
nelu symy
Nu este medic/terapeut
nelu symy
am pus in aplicare ceea ce mi-ati recomandat si ma simt mult mai bine.multumesc mult.acum am o alta problema, de vreo luna ma doare in partea dreapta jos durerea radiind si in spate, nu este in permanenta ci cum mi-ar da niste lovituri simt ca ma imbalonez si in ultimile zile nu reusesc sa elimin gazele si nici cu scaunul nu e prea in regula, ies f greu.durerea este cam unde incepe colonul ascedent.poate fi apendicita sau e ceva la colon ?oricum cred ca am sa merg la doctor.multumesc si sarbatori fericite
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipotensiunea
  • Durerea de cap
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Consumul de cafea și ceai ajută la prevenirea diabetului de tip II
  • Cofeina îi ajută pe supraviețuitorii cancerului să facă mai multă activitate fizică
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Consumul de cafea este determinat genetic, sugerează un studiu
  • Cafeaua decofeinizată ar putea ajuta la sănătatea ficatului
  • Durerea de cap după somn
  •