| |
|
|
|
| |
|
Autor: Burluseanu_Ioana |
Data: 11-12-2009 |
|
Am tenul mixt, si am avut si acnee cand eram mai mica, acum am 21 de ani, si as dori sa stiu ce produse ar fi cele mai bune pt tenul meu, pt curatare si hidratare, ar trebui sa folosesc produse diferite pt zona T si altele pt restu fetei, care ar fi acestea? Am folosit Cicaplast de La roche posay, pt petele lasate de cosuri, din cand in cand imi mai apar pe barba si frunte. Ce produse ar trebui sa folosesc? |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: Mr. Nick |
Data: 11-12-2009, ora 22:13 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Bună seara,
Aţi putea să folosiţi sistemul de îngrijire Clearogen (clearogen.ro). Este special realizat de un dermatolog american şi acţionează la nivel de cauză, astfel suprimă şi efectul, adică seboreea şi leziunile acneiforme. Documentaţi-vă cu privire la el şi dacă vă încântă, achiziţionaţi-l. Consultaţi şi dermatologul pentru un consult specializat. Toate cele bune şi multe binecuvântări ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
| NIHIL SINE DEO - NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, DUMNEZEU dispune!
"Omul nu trăieşte numai cu pâine, dar şi cu Cuvântul lui Dumnezeu"
– Mântuitorul Iisus Hristos ←
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 27-11-2009, ora 10:00 |
|
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
|
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82886
Ultimul utilizator:
b_zsuzsa79
Total mesaje:
177716
Ultimul mesaj:
06-09-2010
71 useri inregistrati; 4785 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
ACUM ai setul de analize si investigatii de metabolism la doar 90 de lei! ECONOMISESTI 275 de lei! Doar la Centrul de Nutritie Kilostop!
FA-TI ASTAZI PROGRAMAREA LA CONSULTATIE!
0720.61.61.10
Iti propunem un set special de cosmetice minerale intr-un ambalaj de lux. Noi te ajutam cu 25 RON si transport gratuit. Primesti in plus 30 RON.
Economisiti peste 292 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|