Tatament tromboflebita avansata

10-09-2007
Todorac
Nu este medic/terapeut
Todorac
As dori sa stiu daca exista tratament corespunzator pentru aceasta.Am aceasta problema din anul 1994 dar a devenit foarte spinoasa iar durerile sunt uneori insuportabile.Sunt constructor de foarte mult timp, o perioada a fost cum a fost dar din 2007 a devenit o problema foarte acuta.Sunt o persoana foarte activa si nu ma pot resemna cu ideea de a sta resemnat la pat.Credeti ca as putea scapa de aceasta problema sau cum sa o controlez.Solicit ajutorul dumneavoastra!Multumesc.
2 comentarii
0
21-11-2007, ora 00:00
ketica
Nu este medic/terapeut
ketica
Din 2000 am tromboflebita si am facut complicatii mari pentru ca nu i-am dat prea mare importanta, zicandu-mi ca "si bunica a avut si a trait 81 de ani". Asadar ia-o in serios si du-te la cardiolog ca el stie ce are de facut mai departe. Eu am facut de doua ori embolii pulmonare si am scapat ca prin urechile acului O sa-ti reduci din activitate.Impaca-te cu gandul ca...daca tu nu te iubesti, cine sa te iubeasca?Sanatate!
0
01-12-2007, ora 00:00
Dr. Halpern Rafael
Chirurgie vasculara, Bucuresti
Dr. Halpern Rafael
In primul rand este vorba despre tromboflebita sau despre arteriopatie. Pentru a preciza asta exact adresati-va unui chirurg vascular pentru a va consulta.
Apoi opriti fumatul (daca fumati), purtati ciorapi elastici (doar in cazul in care nu aveti arterita) hidratati-va zilnic adecvat (beti cel putin 2, 5 litrii lichide pe zi, fara alcool)nu consumati cafea.
Insa inca odata trebuie sa va vada un chirurg vascular din Bucuresti, Brasov, Tg Mures, Cluj, Timisoara, Iasi pentru a va evalua.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tromboflebita piciorului
  •