Tarif extractie masea de minte...

28-11-2011
TCRoxa
Nu este medic/terapeut
TCRoxa
Buna Ziua,

Problema mea este mai mult de natura... finanaciara. In sensul ca am nevoie de niste informatii legate de tariful obisnuit la o extractie de masea de minte.
Mentionez ca mi-a fost extrasa maseaua de minte din stanga jos. Destul de problematica de altfel, Din cate mi-a explicat doctorul o radacina era cumva curbata si bagata in os... ceva de genul. A fost nevoit sa-l sparga cu freza in mai multe bucati si sa foloseasca diferite ustensile :) A durat vreo 2 ore toata treaba. Si la sfarsit mi-a zis ca ma costa 300 lei! Acum... am ramas blocata. Luand in considerare ca mai trebuie sa scot alte 3 masele de minte, una fiind cariata, alta crescand in os si cealalta inmpingand ceilalti dinti... sincer... nu ma dau banii afara din casa. Nu zic, nu m-a durut, doctorul e foarte ok si toate cele... dar tariful ma sperie serios.
Prin urmare... nestiind nici unde sa intreb... ma poate ajuta cineva cu o informatie? In jurul meu nu am persoane care si-au scos masele de minte si nu am unde sa ma consult. Macar aproximativ, cam cat este tariful pe o operatie la fel de complicata?

Multumesc anticipat
2 comentarii
0
13-01-2012, ora 19:18
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
costa destul de mult sa scoti o masea de minte, mai ales daca este problematica..in CT, de ex, preturile difera de la cabinet la cabinet, dar pornesc de la 150-200 ron si pot ajunge mai sus.eu am de scos toate cele 4 masele de minte dintre care cele de jos sunt orizontale, putin iesite si ma vor costa 800 ron. dar merita sa intrebi la mai multe cabinete. de obicei, clinicile si cabinetele mai mari au preturi acceptabile decat cele particulare cu 1-2 dentisti. mult noroc
0
13-01-2012, ora 23:49
Nita_91
Nu este medic/terapeut
Nita_91
Din cate stiu eu, cabinetele care apartin de stat, de obicei iau mai putin decat cele particulare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul