Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Tarif extractie masea de minte...

28-11-2011, ora 23:49
Autor: TCRoxa
Buna Ziua,

Problema mea este mai mult de natura... finanaciara. In sensul ca am nevoie de niste informatii legate de tariful obisnuit la o extractie de masea de minte.
Mentionez ca mi-a fost extrasa maseaua de minte din stanga jos. Destul de problematica de altfel, Din cate mi-a explicat doctorul o radacina era cumva curbata si bagata in os... ceva de genul. A fost nevoit sa-l sparga cu freza in mai multe bucati si sa foloseasca diferite ustensile :) A durat vreo 2 ore toata treaba. Si la sfarsit mi-a zis ca ma costa 300 lei! Acum... am ramas blocata. Luand in considerare ca mai trebuie sa scot alte 3 masele de minte, una fiind cariata, alta crescand in os si cealalta inmpingand ceilalti dinti... sincer... nu ma dau banii afara din casa. Nu zic, nu m-a durut, doctorul e foarte ok si toate cele... dar tariful ma sperie serios.
Prin urmare... nestiind nici unde sa intreb... ma poate ajuta cineva cu o informatie? In jurul meu nu am persoane care si-au scos masele de minte si nu am unde sa ma consult. Macar aproximativ, cam cat este tariful pe o operatie la fel de complicata?

Multumesc anticipat
2 comentarii
13-01-2012, ora 19:18
Autor: ana_ctin
costa destul de mult sa scoti o masea de minte, mai ales daca este problematica..in CT, de ex, preturile difera de la cabinet la cabinet, dar pornesc de la 150-200 ron si pot ajunge mai sus.eu am de scos toate cele 4 masele de minte dintre care cele de jos sunt orizontale, putin iesite si ma vor costa 800 ron. dar merita sa intrebi la mai multe cabinete. de obicei, clinicile si cabinetele mai mari au preturi acceptabile decat cele particulare cu 1-2 dentisti. mult noroc
13-01-2012, ora 23:49
Autor: Nita_91
Din cate stiu eu, cabinetele care apartin de stat, de obicei iau mai putin decat cele particulare.
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK