Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Tanakan

20-12-2010, ora 17:07
Buna ziua..Am si eu o rugaminte si as vrea sa-mi raspunda un Specialist..Tanakanul este bun pentru oxigenarea creierului,si pentru ameteli??Si daca iau [am 31deani] cate sa iau pe zi..Va multumesc...si pe ce perioada este indicat...
3 comentarii
20-12-2010, ora 19:15
Autor: drmarkuss1 | Dr. Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
In general, nu folosim TANAKAN si alte vasodilatatoare cerebrale la tineri, ptr simplul motiv ca de obicei, cauza ametelilor la tineri nu este aceasta. Desigur, daca un neurolog v-a consultat si a indicat tanakan, desigur are el o justificare de ce l-a prescris, insa ca o regula generala, TANAKAN este in general apanajul virstnicilor.
03-01-2011, ora 11:40
Autor: SCHMIER
Buna ziua,

Perforatia de timpan poate afecta creierul?Am aceasta perforatie de 3 ani.Simteam ca este o gaura acolo,nu m-a durut tare niciodata(decat la inceput).De 3 luni insa am niste ameteli usoare.Am fost la orl si mi s-a spus ca nu arel legatura cu urechea,am facut si CT,s-au descoperit niste sinuzite.Analize de sange ok,mai putin eozinofile.Este foarte suparatoare aceasta ameteala. Credeti ca un ar fi indicat un rmn cerebral?Astept raspuns!

Va multumesc!
06-01-2011, ora 17:07
Perforatia de timpan nu afecteaza creierul la o asemenea distanta de timp.Sfaturi medicale gratuite acorda domnul Acad. Prof. Dr. Constantin Popa,medic primar neurolog,sef sectie neurologie la Institutul national de neurologie si boli cardiovasculare din Bucuresti , in fiecare vineri intre orele 10:00--11:00 la telefon 0785195503sau 0213364079 . Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns


Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK