Tahitian Noni Juice

01-04-2008
peticel
Nu este medic/terapeut
peticel
Buna ziua,

cineva spunea intr-o discutie ca Noni Juice este bun pentru diminuarea efectelor citostaticelor. Imi poate spune cineva de unde se poate procura si la ce pret. Sunt din Bucuresti si as vrea sa cumpar pentru tatal meu care a fost diagnosticat cu adenocarcinom bronhopulmonar (neoperabil), dar care va incepe sedinte de citostatice.

Multumesc mult de ajutor si Sanatate la toata lumea !

Ana
6 comentarii
0
02-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Costa cam 90 RON - nu stiu cat ajunge - si il gasesti peste tot pe net. Cauta Tahitian Noni Juice in google si bifeaza doar raspunsuri din limba romana si ai sa vezi si magazine online...poti sa cumperi direct..
0
02-04-2008, ora 00:00
peticel
Nu este medic/terapeut
peticel
Multumesc mult !
0
15-05-2008, ora 00:00
ramona4451
Nu este medic/terapeut
ramona4451
costa 125 lei sticla de 1l.Daca il comandati pe internet este mai scump.Multa sanatate.
0
14-03-2009, ora 15:54
Morinda
Nu este medic/terapeut
Morinda
Buna ziua!Este foarte adevarat, sucul noni mentine si reface organismul foarte bine.Aveti grija de unde il procurati, pe piata din intraga lume sunt nu mai putin de 300 de produse contrafacute sau cu concentratii foarte mici, pe langa faptul ca sunt la pret dublu sau inca jumatate fata de pretul produsului original care are o concentratie de 89% si costa exact 125 ron pret de depozit daca se comanda un pachet care contine 4 l.
Depozitul e din Budapesta, cel mai apropiat sediu de romania al TAHITIAN NONI INTERNATIONAL, firma producatoare care a scos acest produs pe piata prima data si care este pe locul 4 in lume in topul firmelor.Noni este foarte valoros ca planta medicinala datorita urmatoarelor functii: "¢ Reduce tensiunea "¢ Lucreaza cu melatonina si serotonina pentru a regla somnul, temperatura si starile de neliniste "¢ Creste energia corpului "¢ Actioneaza ca un agent anti-inflamator si anti-histaminic "¢ Usureaza durerea "¢ Are proprietati anti-bacteriale care protejeaza impotriva problemelor digestive si de inima. "¢ Impiedica formarea de tumori cancerigene si evolutia cancerului.Regleaza glicemia in cateva zile.Cu siguranta va va ajuta foarte mult.Va doresc multa sanatate!
0
14-03-2009, ora 16:10
ancademian
Nu este medic/terapeut
ancademian
Domnule Peticel, am citit despre problema dvs. si doresc sa va recomand cu toata increderaea, SUCUL NONI original in concentratie de 89%, pe care si eu l-am descoperit pe internet si care in cazul unchiului meu a dat rezultate spectaculoase.
În luna martie unchiul meu a fost diagnosticat cu cancer la baza limbii. Avea şi un carcinom, de mărimea unui cartof, situat în partea laterală a gâtului şi a fost internat la o clinica din Cluj unde a şi început tratamentul cu citostatice. După prima cură de citostatice a fost trimis acasă urmând a se prezenta peste câteva zile pentru drenarea ganglionului respectiv. Am vorbit cu unchiul meu si a început şi el cura cu suc Noni. Dupa numai patru zile ganglionul a început sa se dreneze, iar medical a spus ca nu mai este nevoie de operaţie pentru drenare. Acum se mai vede doar un punct in locul unde era ganglionul.Cu ajutorul sucului Noni unchiului meu i s-a redus considerabil dimensiunea tumoarei maligne. Dupa trei luni de tratament tumoarea practic i s-a topit nemaiavând nevoie de operaţie. Acest suc are o acţiune detoxifiantă puternică si creşte imunitatea organismului.
1
22-03-2009, ora 18:09
Morinda
Nu este medic/terapeut
Morinda
Buna ziua!Detalii cum puteti procura Sucul Noni ORIGINAL gasiti in Formula AS nr.857 din 20-27 feb.2009.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.