Tahicardie si Anxietate. | Forumul Medical ROmedic

Tahicardie si Anxietate.

06-02-2008
DremoraLord
Nu este medic/terapeut
DremoraLord
Acum aproximativ un an am fost la un control deoarece aveam palpitatii din cand in cand, in special cand faceam mai mult efort fizic. Medicul mi-a spus ca am Tahicardie, iar in rest, inima mea este in ordine. Am urmat un tratament cu Magne B6, timp de vreo 2 luni. Palpitatii am mai avut, dar nu asa des. Mentionez ca la mine, spre deosebire de ce am mai citit, palpitatiile dureaza foarte putin, cel mult 2 secunde, de cele mai multe ori simt numai o singura bataie, mai puternica. Nu mi-am facut prea multe griji din cauza asta, dar, aseara cred ca am avut un atac de panica. Eram in stare de repaus si ma gandeam la ceva cand am simtit o palpitatie mai puternica, dupa care am simtit o caldura, din piept, spre maini, gat si cap, dupa care am ametit. Am crezut ca este infarct prima data... Acest disconfort, aceasta senzatie de caldura a durat in jur de 10 secunde, m-am simtit un pic slabit inca 5-6 minute, dupa care mi-am revenit. Insa peste alte cateva minute, fara nicio alta palpitatie, acea senzatie a revenit, dupa care m-am simtit ciudat cam doua ore, pana am adormit. Acum ma simt iarasi un pic ametit uneori si simt nevoia sa trag cat mai mult aer in piept, parca m-ar gadila ceva. Aproape simt acea senzatie, insa nu am mai avut-o de aseara...
Am fost astazi si mi-am cumparat Magne B6 din nou. Mentionez ca am 17 ani. Din cate am inteles, la aceasta varsta atacurile de panica nu sunt normale.
Vreau sa stiu daca totul e in regula, daca ar putea fi altceva.
2 comentarii
0
19-02-2008, ora 00:00
hardutza
Nu este medic/terapeut
hardutza
Dragul meu si eu am avut acum patru ani aceiasi senzatie, normal ca m-am speriat foarte tare dar eu nu am adormit ci am chemat salvarea.
Mi s-a pus un diagnostic de spasmofilie adica lipsa calciu cu atacuri de panica.Am facut o cura de calciu intravenos si magne b6 fiole.Ma simteam in continuare foarte ametita si am mai consultat un doctor care mi-a pus diagnostic de anxietate usoara si mi-a dat un medicament numit SEDATIF P.C. (se gaseste in toate farmaciile) iar seara un medicament ptr. linistire ritm cardiac ( nu mai stiu denumirea) Slava domnului ca mi-a trecut nu mai am nimic dar din cand in cand mai imi aduc aminte si mai iau cate un calciu si cate un magneziu.
0
20-02-2008, ora 00:00
DremoraLord
Nu este medic/terapeut
DremoraLord
Multumesc frumos pentru raspuns. Intre timp am fost la doctor, am cerut si opinia unui alt doctor si am primit niste raspunsuri asemanatoare. In orice caz, am primit niste vitamine, iar de acum o sa incerc sa mananc mai bine, si sa dorm noaptea :) Nu am mai avut probleme, cel putin nu atat de rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici