Tahicardie Sinusala

30-01-2014
alexyk
Nu este medic/terapeut
alexyk
Buna ziua, , m-ar interesa si pe mine daca pentru Tahicardie Sinusala se poate face ablatie, puls fara tratament max 140 bpm. Multumesc Mult!
1 comentarii
0
31-01-2014, ora 15:44
Dr. Claudia G.
Medicina generala
Dr. Claudia G.
Mai intai trebuie discutat cu un medic pentru a vedea care este cauza tahicardiei sinusale pe care o manifesti, daca sunt prezenti anumiti factori care o favorizeaza, si apoi actionat asupra cauzei/factorilor respectivi. Tahicardia sinusala este cea mai usoara forma de tahicardie si se trateaza prin tratarea cauzei.

Ca sa iti faci o idee, enumar in continuare cateva situatii care pot cauza tahicardie sinusala: emotii, deshidratare (volum de sange insuficient), tensiune arteriala scazuta, mese abundente, efort, stres, anxietate, atac de panica, aer rarefiat sau impur (oxigenare insuficienta), anemie, boli de plamani, boli de inima (cardiopatie ischemica, tulburari ale tesutului conductor al inimii), insuficienta cardiaca, hipertiroidism, dezechilibre ale ionilor din sange - potasiu, calciu, magneziu-, alcool, fumat, cafeina sau cafea, anumite medicamente, carenta de vitamina B.

Ablatia se practica atunci cand aritmia cardiaca este determinata de o tulburare a sistemului electric al inimii (tesutul conductor).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •