Tahicardie Sinusala

01-09-2012
Lance22
Nu este medic/terapeut
Lance22
Buna, ma numesc Darius si am 18 ani.De la varsta de 14 ani, am fost diagnosticat cu tahicardie sinusala.Pana la 16 ani aveam pulsul in jur de 120/150 dar eram fara tratament.La 17 ani am fost la un control medical si mi-a fost dat tratament cu corlentor de 5 mg, 1 dimineata 1 seara.Primele 5-6 luni m-am simtit perfect, pulsul nu mai trece de 100 dar mi-au aparut extrasistole, am redus corlentorul la jumatate dimineata jumatate seara.La efort ma simt foarte rau, ameteala, dureri in piept, respiratie ingreunata.Am facut test de efort si totul a fost in regula, am purtat de doua ori si Holter, l-a fel a fost bine, dar s-au vazut aceste extrasistole.In ultima perioada aceste extrasistole sunt din ce in ce mai puternice si mai persistente.Am fost la control medical in cluj, timisoara, oradea, debrecen, au spus ca am o inima perfecta si ca e din cauza tiroidei.Analizele de tiroida le-am facut si au iesit in limite normale.
Merg si la psiholog, am incercat orice si oriunde merge nu primesc nici un raspuns.Toata lumea din jur, familie, prieteni si specialisti imi spun ca sunt bine si nu am nimic, dar eu ma simt in continuare foarte rau.Nu ma mai pot bucura de absolut nimic, chiar am luat in greutate 10 kg si mi-e greu acum sa le dau jos deoarece nu pot face nici un fel de efort fizic.Astazi am avut un moment in care am avut aceste extrasistole mai rau decat alta data, cam 5-6 bataie neregulate, pur si simplu am cazut pe podea si nu puteam sa respir.Va rog ajutati-ma, Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
01-09-2012, ora 23:43
armina
Nu este medic/terapeut
armina
intra pe google:- forum medical bucuresti- inscrie te si vei primi sfaturile necesare si chiar optiuni( spital, medic). Cred ca trebuie sa faci un studiu electrofiziologic..
0
19-09-2012, ora 00:20
Rusu Bogdan
Nu este medic/terapeut
Rusu Bogdan
Salut lance, spune-mi si mie cum te mai simnti si daca ai reusit sa scapi de starile astea? si eu stari cat tine in mare parte sunt curios daca ai reusit sa treci peste. Sper sa reusesti sa treci peste astea. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: