Tahicardie

27-10-2012
Cristina Dobrin
Nu este medic/terapeut
Cristina Dobrin
Buna ziua, medicul de familie mi-a spus acum 3 ani, in urma unui control, ca sunt usor tahicardica. Tensiunea mea este mereu 12/6- 12/7, sunt fumatoare, beau cafea dar nu mai mult de doua pe zi si acelea foarte slabe. De cateva zile, am aceste batai de inima, destul de puternice incat sa le simt in tot corpul. Iau Magne b6 de o saptamana+ calciu cu D3. Acum 3 zile am fost la medicul de familie. deoarece durerea se mutase din partea stanga in cea dreapta. Dupa consult, mi-a spus ca este o inflamatie a muschiului pectoral mic si mi-a prescris Diclac gel si Ketospray. Incerc sa am un bebe si din acest motiv mi-a dat antiinflamatoare locale. Dupa un Aspacardin, palpitaiile dispar. Am facut anul trecut o ecotiroidala care a iesit ok, analize la endocrinologie, tot ok, plus vreo 2 EKG-uri, la fel de ok. Sunt panicoasa de fel, anxietatea ma viziteaza uneori :)). Am 33 de ani, 60 kg, 1, 66. Imi place sa merg pe jos, dar uneori, cand ma opresc din mers, la semafor spre exemplu, simt in partea stanga un zumzait, fara a fi insotit de palpitatii. As putea incerca un tratament homeopat? Am uitat sa precizez ca am facut o ecocardiograma acum 6 ani si a fost in regula. Stiu ca panica nu face decat sa acutizeze simptomele, dar e destul de greu sa nu te panichezi. Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
27-10-2012, ora 12:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
draga mea,
refa EKO, EKG, analize.ACUM..
Ele se pot schimba de la 0 ora la alta...
tu zici ca ai facut acum 6 ani?!?

citeste o postare a unei fiice ce a scris aici pe forum,
revoltata ca mama dansei a fost la control cardiologie dimineata,
dr i-a facut ekg si eko si-a zis ca-i ok,
femeia a mers acasa
i sa facut rau si-a decedat.

Nu-i de joaca cu INIMA.
faptul ca Aspacardin iti face bine,
ma duce cu gandul ca o fi vreo nevralgie intercostala.

Oricum pt linistea ta,
mergi SI la cardiologie.
sanatate maxima,
0
27-10-2012, ora 14:12
Cristina Dobrin
Nu este medic/terapeut
Cristina Dobrin
Multumesc pt raspuns. Eco am facut acum 6 ani, Ekg acum 2 luni. Durerea din partea stanga, deasupra sanului, a omoplatului, mana si piciorul uneori, poste fi dupa spusele medicului de familie si a d-lui dr Uscatu, de pe acest forum, datorate unei probleme a coloanei cervicale, numai ca RMN-ul a ramas la stadiul de trimitere din cauza costului ridicat al acestuia. Iar la radiografie nu a iesit nimic. La nevralgia intercostala, mi-a zburat si mie gandul, deoarece acum 2 saptamani am avut o raceala, pe care am tratat-o cu Nurofen, fara a merge la medic, doar la sfatul farmacistului. Iar durerea din partea dreapta a disparut dupa 2 zile de administrare a Diclac-ului gel. As merge si la cardiologie pentru linistea mea, desi, am incredere in medicul de familie. Niciodata nu a gresit diagnosticul si intotdeauna mi-a dat tratament corect si adecvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici