Tahicardie. Rog parerea unui specialist.

30-05-2009
alecom
Nu este medic/terapeut
alecom
Salut pe toata lumea care intreaba si ajuta pe acest forum. Am 31 de ani si de mai multi ani(vreo 4) sufar de tahicardie, diagnostic pus de cardiolog pe "sistem nervos". E foarte adevarat ca sunt destul de agitat, anxios, etc. De vreo 2 saptamani ma confrunt cu niste junghiuri, intepaturi in zona inimii drept pentru care mi-am facut EKG (in afara pulsului ridicat nu prezenta probleme), cardiologul a vazut-o, i-am explicat ce simt si mi-a spus ca nu ar fi rau sa fac si o ecocardiografie, pe care am si facut-o ieri cu rezultate absolut normale dupa care m-am mai linistit si parca au disparut si junghiurile.Astazi am simtit ceva destul de ciudat, zic eu...de unde pulsul meu "normal" era undeva la 80-90 l-am avut toata ziua pe la 60-65 cu o stare de calm pe care nu am trait-o niciodata. Stiu ca e o valoare normala, dar obisnuit sa imi iau pulsul si sa IL SIMT destul de rapid a fost destul de ciudat.Parca nu imi batea inima. Mi-am luat si tensiunea - 130 cu 80, adica cea pe care o am mai mereu atunci cand mi-o masor. Nu fac nici un fel de tratament, am luat doar de dimineata o jumatate de pastila de augmentin de 1gram si paxeladine sirop pentru ca am o infectie in gat. Poate sa fie asta cauza scaderii pulsului?
2 comentarii
0
30-05-2009, ora 21:50
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Buna, alecom ! Nu sunt specialista :), dar iti pot spune ca am avut stari asemanatoare. Starea de anxietate influenteaza pulsul, il mentine ridicat; iti da tot felul de senzatii ciudate la nivelul pieptului...pe care si eu le interpretam ca fiind probleme cardiace...De cateva ori am avut puls mic(60-75), stare in care ma simteam un pic slabita(nefiind obisnuita cu acest nivel), dar am asociat cu factori externi : vremea, presiunea atmosferica.Sanatate !
0
30-05-2009, ora 21:58
alecom
Nu este medic/terapeut
alecom
multumesc de raspuns nicolero! e adevarat, azi a fost o zi destul de mohorata...si eu sunt meteosensibil si ma influenteaza oarecum aspectul vremii. probabil ca si faptul de a-mi lua pulsul frecvent ma face sa am "dubii". sper sa fie doar ceva psihic. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici