Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

TRATAMENT BOALA PLAMANI

09-11-2009, ora 13:51
Autor: mihaibucur
Sunt din provincie, dar as vrea sa vin in Bucuresti pt. tratarea unei boli puternice de plamani (pneumonie interstitiala). Va rog, puteti sa imi recomandati un medic foarte bun de plamani sau cea mai buna unitate spitaliceasca pt astfel de diagnostic, preferabil din experienta dvs., cineva care v-a ajutat si chiar v-ati vindecat. Am inteles ca la Institutul de Pneumologie Marius Nasta se pot trata astfel de boli, eventual daca aici cunoasteti un medic foarte bun, v-as ramane recunoscator. Sau sugerati-mi dvs. o alta varianta. Va multumesc!
4 comentarii
09-11-2009, ora 08:59
Autor: scarface
Domnule Bucur,

pneumonia are cauze pe care medicina nu le cunoaste inca si le atribuie la anumiti patogeni pe care ii trateaza orbeste cu antibiotice de decenii intregi. Inainte pneumonia se numea "aprindere la plamani" si denumirea asta arata clar si cauza adevarata a bolii: este un excess de caldura/foc la plamani.
Antibioticele fiind niste substante care sporesc caldura nu fac deloc bine la aceasta bola iar patogenii combatuti sunt urmarea si nu cauza bolii. Este ca si cum ati avea motorul incins de la lipsa de apa in carburator si medicii ar incerca sa puna antibiotice in apa ca sa nu se inmulteasca bacteriile ina aceasta apa.

Va recomand mai degraba sa mergeti la un medic homeopat cu experienta care poate, cu anumite remedii homeopate, sa indeparteze excesul de caldura (sau lipsa de apa) din plamani vindecand cauza bolii si nu numai tratand simptomele ei asa cum face alopatia.
95% din oamenii care fac pneumonie o fac imediat dupa tratamentele alopate, in special dupa cele cu antibiotice.
Daca ati luat cumva medicamente inainte sa o faceti cam de acolo vi se trage. Exista oameni cu dispozitie la aceasta boala cat si anumite substante care usuca plamanii (alcoolul).

Chiar acum 5 zile am prevenit o mama al carui copil a fost tratat in spital cu antibiotice pt. sangerari in nas si tuse cu antibiotice ca daca nu opreste tratamentul copilul va face pneumonie si dupa 2 zile chiar si a facut-o, caci din nefericire nu a avut taria sa se impuna in fata doctorilor din spital sa orpeasca tratamentula dat in mod inutil chiar.

Va recomand pe medicul homeopat Sorin Cadar in Bucuresti.
09-11-2009, ora 12:41
Autor: IuliaCristianaB | Dr. Boia Iulia Cristiana - Pediatrie, Bucureşti
institutul de pneumologie marius nasta este într-adevăr specializat pe boli pulmonare, medicii de acolo au multă experienţă în acest domeniu, ştiu pe dnul profesor Miron Bogdan, mi s-a părut a fi un dr foarte bun, îl ştiu ca profesor şi am putut vedea că ştie multe lucruri. Trebuie să vă trataţi să nu suferiţi vreo complicaţie severă în urma pneumoniei.
*Pneumonia se numea aprindere la plămâni pentru că doctorii de atunci vedeau omul că nu poate să respire, tuşeşte şi are febră foarte mare- practic ca un foc care porneşte din plămâni şi aşa s-au priceput să descrie atunci. Mai ales că în momentul în care se complică pneumonia şi se acumulează lichid în pleură- durerile resimţite de pacienţi= junghiurile pot fi asemănate ca senzaţie cu o arsură puternică, cu ceva fierbinte aplicat în acea zonă.
09-01-2012, ora 10:30
Autor: rusinica
am o cunostinta care a facut pneumonie, in urma unui tratament ptr o coasta fisurata, la domiciliu, si i s au recomandat medicamente stil droguri si somnifere.ce sa faca?
24-01-2012, ora 13:51
Autor: rusinica
am avut azinoapte o durere crancena a muschiului cardiac insotita de o senzatie puternica de vertij.durerea a inceput aseara in jurul orei 18.30 si a incetat azi dimineata in jurul orei 5 am.mentionez ca in tot acest timp am fost la munca in schimbul 3.astept raspuns urgent, va rog frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns


01-02-2016, ora 14:15
Grintuss
Remedii naturale împotriva tusei
Siropurile GrinTuss de la Aboca sunt eficiente în terapia tusei, atât pentru copiii peste 1 an, cât și pentru adulți. Cu o formulă 100% naturală pe bază de Grindelia, Patlagina, Helichrysum si Miere, siropurile au o acțiune mecanică atât împotriva tusei uscate, iritative, cât și a celei productive. Grintuss calmează tusea, hidratează mucoasa și eliberează căile respiratorii. Aflați mai multe
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK