TRATAEZ CU SUCCES ORICE ANXIETATE SI ATACURI DE PANICA

15-03-2009
drvirgilsimi
Nu este medic/terapeut
drvirgilsimi
DR.Virgil SIMIONESCU, MEDIC PRIMAR PSIHIATRU, AUTOR A MAI MULTOR MONOGRAFII CE AU CA SUBIECTE TULBURARILE DE ANXIETATE, TULB.OBSESIV-COMPULSIVE, MEDICINA SOMNULUI s.a..
Tratamentul se efectueaza in ambulator sau in conditii de spitalizare (la zi sau la pat), in functie de gravitatea si complexitatea simptomatologiei. Prima consultatie, necesara evaluarii cazului, se acorda dupa prealabila programare in zilele de marti si joi (orele 16-19) la DISPENSARE MEDICI DE FAMILIE din IASI, Str.Moara de Foc nr.1, tel.0726 183 698. Onorariul pentru fiecare consultatie psihiatrica este de 120 lei. Eroii revolutiei si veteranii de razboi (cu acte doveditoare) beneficiaza de gratuitate. Eventuala spitalizare nu se plateste de cei care fac dovada platii contributiilor la CNAS.
2 comentarii
0
18-03-2009, ora 20:38
perla_şleyla
Nu este medic/terapeut
perla_şleyla
se poate sa va descriu pe scurt ce simptome am si sa-mi spuneti daca sufar sau nu de anxietate sau este vb despre o alta boala ce ma chinuie?va rog din suflet domnule dr simt ca nu mai rezist mult aşa, ma lasa puterile sa mai lupt pe zi ce trece mai rau ma simt.va multumesc anticipat!!! cu deosebit respect..!
0
19-03-2009, ora 23:12
perla_şleyla
Nu este medic/terapeut
perla_şleyla
nu locuiesc in tara, de aceea am nevoie de comunicare ınainte cu dumneavoastra şi daca e pot veni in tara pt tratament daca este nevoie.multumesc anticipat!cu stima perla
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul