Forum medicina | Forum sanatate

TEST DE SARCINA!!!!!

18-05-2009, ora 09:41
As vrea va rog sa ma ajutati! As vrea sa imi fac un test de sarcina,eu iau anticonceptionale si am inteles ca acestea ar putea influenta testele de sarcina spre a fi pozitive,este adevarat?
7 comentarii/raspunsuri
20-05-2009, ora 08:47
nu ///dupa cate jtiu ..anticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina ///..cel mai indicat e sa-l faci dimineata la prima urina...bafta ;)
25-05-2009, ora 15:29
Autor: vera81
mie mi-a zis medicul ca nu intreactioneaza cu pilulele, asa ca poti sa-l faci. azi aproape toate testele de sarcina se fac la orice ora. oricum eu am facut 2 la interval de o saptamana si ambele au iesit negative. bafta!
26-05-2009, ora 11:26
Autor: daida28
Hello! Am si eu cateva nelamuriri ,am luat Yasmine 2 luni si am hotarat sa le intrerup ,deoarece imi era rau de la ele ,aveam dureri in partea dreapta .In saptamana de pauza de 7 zile nu m-am protejat (marti trebuia sa incep un nou blister ) si de duminica (in urma cu 2 zile m-am protejat cu prezervativ) si de atunci m-am protejat cu prezerv.In cele 7 zile am avut sangerare vreo 2 zile. Intrebarea mea este : Daca am intrerupt anticonceptionalele ,nu trebuia sa-mi vina ciclul? Cat trebuie sa astept sa vina ,a trecut deja o saptamana si nu a venit. Este posibil sa fi ramas insarcinata? Va rog sa-mi raspunde-ti .
28-05-2009, ora 08:33
Ca sa stau linistita mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ ,dar totusi cand o sa-mi vina ciclul?
Poate sa-mi raspunda cineva?
30-05-2009, ora 01:48
Autor: diacriss
Cel mai probabil "menstruatia" a fost sangerarea de 2 zile,asa ca o noua menstruatia va veni peste 25-30 de zile. Intre timp protejeaza-te!

Si ca sa raspund si la prima intrebare:NU,anticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina! Aceste teste detecteaza in urina hormonul bHCG care nu se secreta decat in sarcina(si alte cateva situatii exceptionale!)
30-05-2009, ora 12:29
Multumesc frumos diacriss pentru informatii
15-06-2009, ora 09:41
Buna ziua tuturor ,sunt o fericita ,pentru ca mi-a venit ciclul ,dar totusi m-am programat la un control ginecologic ,oricum anticonceptionale nu mai folosesc niciodata ,mie cel putin imi fac rau.

Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

PARTENERI: Ministerul Sanatatii | Medici stomatologi | La psiholog | SANA - revista ta de sanatate | Pentru copii | Farmacie online | Cosmetice minerale - magazin online | Ghid turism