Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

TENSIUNE MARE SI AMETELI

06-03-2012, ora 10:28
Buna ziua,

Mama mea are 65 de ani si de 2 zile are ameteli asa de mari ca nu paote sta in picioare si inclusiv vomita
Am dus-o cu salvarea la neuro insa acolo dupa niste examene banale au trimis-o acasa i-au dat ceva tratament (betaserc) si i-au spus ca daca in 3 zile nu trece sa mearga la cardiologie.
Tensiunea a fost 17.10 ametelile sunt intrerupte dar starea de rau e generala si daca se misca vomeaza. Se poate deplasa dar greu datorita starii de ameteala, simte o presiune in ureche si la ochi.

Am citit ca paote fi si o afectiune Orl insa nu mai stiu ce sa cred.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat eventual cu ce analize ar trebui sa isi faca.
In urma cu 1 sapt si-a facut analize de sange:
VSH 18
LEUCOCITE 4.73
NEUTROFILE 1.78
BASOFILE 0.04
LIMFOCITE 49.5
MONOCITE 8.9
NEUTROFILE 37.6
CID URIC 6.65
MENTIONEZ CA ARE 65 DE ANI, 160CM SI 70 KG.
Va multumesc,

2 comentarii
07-03-2012, ora 08:25
asa a patit si soacra mea nu putea sa miste capul de ce ametea si la fel voma, la spital dupa o internare i sa prescris betaserc ar trebuie luat minim 2 luni ca sa se vada rezultatele, acum e bine nu mai face crize, pt ca o tineau cite 2 zile la doua saptamini diferenta, e un trat foarte bun dar de durata
09-03-2012, ora 10:28
Din descrierea facuta este vorba de un vertij ; cauzele pot fi neurologice sau pot tine de urechea interna, Deci va recomand reevaluare neurologica ( consult si eventua CT cerebral) si evaluare ORL amanuntita. Nu o lasati asa, mergeti la medic in ce ordine doriti ( va recomand ptr neurologie clinicile universitare mari ex sp universitar iar ptr ORL si un cabinet dotat e ok), dar nu amanati. Poate fi o infectie a urechii medii, sau multe alte cauze si nu trebuie sa amanati diagnosticul.
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
Aveti simptome cardiovasculare? Aveti dureri in piept, palpitatii, dificultati in respiratie, picioare umflate? Aflati aici ce investigatii trebuie sa faceti pentru simptomele pe care le aveti. O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta va asteapta in primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de SOCIETATEA EUROPEANA DE CARDIOLOGIE. Medici primari de NEUROLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE si DIABET – NUTRITIE sunt aici pentru a va ajuta.