Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

TBC?????

13-07-2010, ora 01:38
Autor: sorin7907
de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca fara sa expectorez ceva(se rupe cate ceva din gat dar nu cand tusesc),am slabit,nu prea mai am pofta de mancare,cateodata febra dar nu am avut mai mult de 37,5 asa ca nu stiu daca se poate numi febra si ocazional transpiratii mai ales seara. mam uitat pe net si ar fi simptome de tbc!!!! mi sa facut rau pe loc....am fost si am facut film la plamani dar nu sa vazut nimic! nimic activ asa a scris medicul!!! ce alte teste se fac pentru a depista sigur tbc sau ce altceva ar putea fi???
5 comentarii
14-07-2010, ora 05:54
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Eu nu cred ca ai TBC, ci doar o simpla infectie respiratorie.....mergi sa te vada un pneumoftiziolog ....va repeta radiografia si vei face si alte analize suplimentare daca eset cazul.
14-07-2010, ora 17:40
Autor: sorin7907
AM FOST AZI LA DOCTOR PNEUMOLOG. AM FACUT SI SPIROMETRIE,PARCA ASA SE SPUNE, SI A IESIT IN VALORI NORMALE. CA DIAGNOSTIC MIA SCRIS HIPERACTIVITATE ....NU INTELEG CE SCRIE MAI DEPARTE SI MIA PRESCRIS EURESPAL 2 PASTILE PE ZI SI SA REVIN LA CONTROL DUPA 2 SAPTAMANI. MENTIONEZ CA NU SINT FUMATOR. CE PARERE AVETI?
16-07-2010, ora 18:39
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Urmeaza sfatul medicului.....dar daca te vei simti mai rau sau apar alte simptome, intoarce-te la el mai devreme.Un examen al sputei ai facut ? Sau o mica testare printr-o injectie la antebrat ?
17-07-2010, ora 10:18
Autor: sorin7907
PARTEA BUNA ESTE CA MA LASAT TUSEA! NU MIA FACUT ALTE TESTE, A ZIS CA NU SINT NECESARE DEOCAMDATA....O SA MA DUC LA CONTROL PESTE 2 SAPTAMANI!
20-07-2010, ora 23:41
Autor: mary koko
va rog un raspuns la o intrebare;cineva foarte apropiat mie,sufera de TBCpulmonar secundar fibro cazeos ulcerat extinsLSS stang fibro nodularLSD este sub tratament de opt luni si in ultimele doua luni are rezultat pozitiv dupa patru luni de negativ,A fost propus pentru interventia chirurgicala dar nu este hotarat deoarece se teme intrebarea mea ar fiurmatoarea;dupa operatie ce sanse de vindecare are?
sau nu este un tratament pentru asa ceva?
trebuie neaparat intervenit chirurgical?
va rog mult astept un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns


05-11-2015, ora 13:30
Grintuss
GRINTUSS - Un nou mod de a trata tusea
Cu ajutorul tusei reuşim să scoatem aerul din plămâni, cu scopul de a elibera căile respiratorii de eventualele materiale prezente aici: mucus, agenţi patogeni, substanţe nocive sau iritante inhalate. Grintuss modulează tusea fără a o suprima şi acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului. Citiți mai multe
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Prin transpirație eliminăm toxinele din organism
  • Alegerea corectă a deodorantului
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK