TANAKAN-BILOBIL

25-07-2012
zetu.liliana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
zetu.liliana@yahoo.com
Dr. Petre

01-06-2012 17:47 Citat Răspunde
Din punctul meu de vedere niciunul, doar tratamentul antidepresiv este de ajuns, cauza simptomatologiei fiind aceasta.
Daca vreti dumneavoastra sa luati neaparat si altceva le puteti lua pe oricare din ele.




Marina (vizitator)



27-06-2012 12:23 Citat Răspunde
Mama mea are 76 de ani si ia coagulante de mai mult timp: Sintrom. Poate lua concomitent si Bilobil forte 80 mg? In unele prospecte este contraindicat iar in altele nu. De asemenea i s-a indicat Piracetam. Are voie sau nu ? Va multumesc




Dr. Petre

27-06-2012 19:38 Citat Răspunde
Poate sa le ia pe amandoua fara probleme. Ar fi bine totusi sa faca o coagulograma (INR) la o sapt de la inceputul tratamentului.




ZETU LILIANA (vizitator)



25-07-2012 11:28 Citat Răspunde
Buna ziua, In urma unui AVC tatalui meu i s-a prescris un tratament permanent in care este inclus si TANAKAN 40. Luna trecuta medicul de familie i-a prescris BILOBIL-40. Fiind stimulat cardiac, i-a zilnic trombostop si in prospectul BILOBIL scrie ca e interzis tratamentul cu acest medicament celor cu tratamente anticoagulante. In prospectul TANAKAN nu se mentioneaza acest lucru. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca este vreo diferenta intre aceste doua medicamente. Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
25-07-2012, ora 15:48
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Si eu sufar de fibrilatie si iau sintrom.La mine probleme majore sunt si sindromul depresiv anxios si gastrita hiperacida plus artroza cervicala.Pt depresie imi face cat de cat bine sunatoarea care i contraindicata cu anticoagulantul, stomacului ii dau omeran care mi a zis medicul de familie ca anuleaza si el efectul sintromului, ce sa mai zic de antiinflamatoare care sunt interzise si ele, astea din urma au tendinta sa subtieze sangele sau sa l ingroase, nu mai stiu si poate imi raspunde un medic.Deci sunt in voia sortii, in tratament cu sintrom mi a iesit INR 1 si ceva, nu pot trai nici fara medicamentele mai sus mentionate.
Sanatate va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.