TAHITIAN NONI™

21-12-2008
juicenoni
Nu este medic/terapeut
juicenoni
Morinda citrifolia (noni) este o planta care se gaseste in Polinesia, Tahiti si insulele Hawaii. In 1993, cercetatorii alimentari John Wadsworth si Stephen Story au descoperit acest fruct printr-un prieten care se intorsese recent din Polinezia Franceza. Studiind acest fruct timp de trei ani, ei au reusit sa dezvolte o metoda sigura de recoltare, procesare si imbuteliere a sucului, fara a afecta elementele sale critice, vitale. In iulie 1996, au lansat pe piata Statelor Unite TAHITIAN NONI™ Juice. Aceasta lansare a fost o realizare semnificativa din mai multe motive:

- TAHITIAN NONI™ Juice nu a fost comercializata in antecedente nicaieri in lume.

- John si Stephen au rezolvat cu succes problema recoltarii fructului (acest fruct creste doar in salbaticie, in paduri extinse, si trebuie recoltata local in aceste paduri salbatice.)

- Fructele coapte pot fi recoltate 365 de zile pe an.

- Arborele Morinda Citrifolia creste la inaltimi de pana la 10 m inaltime. Cei mai mari arbori pot furniza o cantitate dedoua tone de fructe pe luna.

- Pentru toti cei care nu au crescut cu acest fruct, gustul ei este una neplacuta. John si Stephen au reusit sa rezolve aceasta problema de asemenea, utilizand doar extract de fructe precum struguri si afine.

- Este imperios necesar ca fructele Noni sa fie recoltate intr-un stadiu de maturitate corespunzatoare, pentru a mentine calitatea superioara a TAHITIAN NONI™ Juice.

- Este de asemenea necesar manevrarea corecta a fructelor culese, pentru a mentine bunatatea si finetea TAHITIAN NONI™ Juice.

- TAHITIAN NONI™ Juice ajuta sistemul imunitar, contine antioxidanti puternici care la randul lor ajuta eliminarea radicalilor liberi daunatori si asigura energie.
2 comentarii
0
07-08-2009, ora 22:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sunt 100% de acord cu dumneavoastra. Am luat si eu o luna de zile Noni capsule (de la Calivita) si am fost foarte multumit, alergiile se manifestau mult mai rar, acesta fiind doar unul dintre efectele pozitive!
Este un produs foarte bun dar din pacate nu si accesibil tuturor paturilor sociale...toate cele bune;)
0
05-11-2014, ora 14:29
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
domnule mr.nick as putea folosi enzima best serrapeptase folosita in america si germania pentru sinuzita cronica cu care ma confrunt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.