Suspect de Impetigo

13-07-2010
the_scientist
Nu este medic/terapeut
the_scientist
Acum o saptamana am fost la medic cu niste vezicule care aveau crusta pe margine si ma usturau la nivelul axilei si una cat o moneda pe spate.

Cea de pe spate avea deja cateva zile, la inceput fiind micuta si s-a facut tot mai mare, la inceput am crezut ca este o julitura(stiti acele julituri care le aveam toti in genunchi si coate cand eram mici) de la urcatul prin copaci(am fost la tara si am cules cirese).

Medicul dermatolog mi-a zis ca este infectie la radacina firului de par cu stafilococ/streptococ si mi-a dat tratament cu ampicilina si un unguent numit "Altargo". Am terminat tratamentul acum 3 zile si mi s-au vindecat toate veziculele, doar una singura de pe fesa dreapta mai are inca crusta restul sunt vindecate aproape complet...au ramas doar pete.

Problema e ca acum un prieten are acelasi tip de vezicule si tot la subrat. Sunt speriat pentru ca medicul nu mi-a spus nimic ca as fi contagios :| Eu am tot cautat pe net si am descoperit ca veziculele care apar la impetigo sunt foarte asemanatoare cu ale mele doar ca mie nu mi-au aparut deloc la nivelul gurii sau nasului.

Maine ma duc la control sa vad ce o sa zica, dar voiam sa mai aflu o parere din partea voastra. Sunt sau nu suspect de impetigo?

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.