Sunt speriata!

05-03-2013
crissu26
Nu este medic/terapeut
crissu26
Acum 2 zile mi s-a intamplat un lucru foarte ciudat.Seara, eram cu prietenul in bucatarie, vorbeam, dupa care am mers in dormitor si tot ce imi aduc aminte e ca am vomitat toata noaptea apa, iar dimineata la ora 4 am vomitat ceva verde foarte amar.Am ales sa scriu aici deoarece nu imi mai aduc aminte nimic din ce s-a intamplat in acea seara.Prietenul meu e italian si mi-a povestit ca am inceput sa plang, sa urlu, sa ii povestesc lucruri urate ce mi s-au intamplat in trecut.Cand mi-a zis ceea ce am facut, mi-am dat seama ca nu minte deoarece nu avea de unde sa stie acele lucruri decat de la mine.Pot sa mentionez ca a 2 a zi nu ma puteam tine pe picioare(am cazut de 3 ori in genunchi pana am ajuns in baie)si am avut palpitatii toata ziua.Va rog dati-mi un sfat deoarece sunt foarte speriata ca nu imi aduc aminte chiar nimic si mi-e frica sa nu se repete.
2 comentarii
0
06-03-2013, ora 18:34
mara1905
Nu este medic/terapeut
mara1905
Ai facut probabil o criza de fiere. Du-te la medic pt confirmare!!!!!
0
06-03-2013, ora 18:41
crissu26
Nu este medic/terapeut
crissu26
Problema e ca nu am medic aici( sunt in italia).Iar prietenul meu nu a considerat ca trebuie sa ma duca in seara acea la spital.Problema e ca nh imi aduc aminte ce sa intamplat, iar de atunci in fiecare dimineata ma simt foarte ametita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul