Sunt sau nu insarcinata?

12-10-2011
yvsl
Nu este medic/terapeut
yvsl
Buna.
Am o mare problema legata de starea mea in ultima vreme.
Cred ca sunt insarcinata pentru ca de luna si jumatate mi-e greata dupa orice pun in gura, inainte aveam pofte de multe chestii iar in ultima vreme au cam disparut acele pofte, uneori ma apuca somnul din senin, mi-au crescut sanii, sunt parca mai tari si uneori am niste dureri pe care nu le-am avut pana acum, m-am si ingrasat putin ( desi mentionez ca sunt cam supraponderala, am 70 de kg la inaltimea de 1.69 si de 2 ani incoace sunt predispusa la ingrasare brusca)desi am cam renuntat la mancatul in exces din cauza greturilor. Iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, si din cate mi-a explicat am si niste probleme.chist...probleme la ovare etc. si asta va dauna atunci cand voi dori sa am copil pentru ca voi reusi mult mai greu sa raman insarcinata decat alte femei. Totusi.am aceste simptome, am continuat sa iau pastilele, si ultimul ciclu l-am avut foarte ciudat: prima zi am avut durerile obisnuite de burta, spate, picioare etc dar am sangerat foarte putin, a doua zi a fost bine iar in a 3a si a 4a zi am avut sangerari maronii si rare, ceea ce la mine nu s-a intamplat niciodata. Testul de sarcina ma cam sperie pentru ca colega mea de la servici si-a facut 10 teste si toate au iesit pozitive, pe cand a avut doar o problema hormonala si nu a fost gravida.
Ar mai trebui sa mentionez ca in 4 ani de zile nu ne-am protejat niciodata cu altceva decat anticonceptionalele mele pe care le iau de 9 luni, si foarte rar s-a terminat inauntru.
Sunt sanse sa fiu gravida ?
1 comentarii
0
12-10-2011, ora 23:27
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
fa un test de sarcina din urina sau din sange.
Un test de sange poate determina de timpuriu existenta unei sarcini, test prin care este examinata prezenta hormonului de sarcina, gonadotropina corionica umana (human chorionic gonadotropin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul