Sunt oare insarcinata?:((

18-02-2012
Cary
Nu este medic/terapeut
Cary
Buna am si eu o problema daca ar putea cineva sa ma ajute. Am avut niste puncte negre in jurul guri si am fost la ginecolog sa-mi recomande niste anticonceptionale in vara dar totusi nu le-am luat si m-am gandit luna trecuta sa le iau ca sa-mi treaca, imi era frica pana acuma ca nu cumva sa ma ingras de la ele si de aceea nu le-am luat, infine problema mea e ca m-am culcat cu prietenul meu fix dupa o zi dupa ce am terminat prima cutie, adik eram in acea pauza de 7 zile, prietenul meu sa protejat dar mi-a spus ca e posibilitatea sa se fii spart prezervativul, menstruatie mi-am venit cu doua zile mai rpd decat ar fii trebuit si mi-a venit foarte putin ma refer la cantitate si foarte inchisa la culoare, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor? uneori am asa o durere usoara a ovarelor dar inca nu-mi pot face testul de sarcina pt ca nu a trecut timp suficient de la act.. sanii nu mi-i simt mariti pofta de mancare hmmm am uneori..dati-mi un sfat va rog. Ms:*
5 comentarii
0
18-02-2012, ora 17:13
Cary
Nu este medic/terapeut
Cary
ajutati-ma va rog..
0
18-02-2012, ora 18:32
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Sunteti protejata si in perioada de pauza (cele 7 zile) asa ca nu aveti de ce sa va ingrijorati.
0
18-02-2012, ora 18:40
Cary
Nu este medic/terapeut
Cary
Dar sunt niste anticonceptionale din cate stiu care au un continut de hormoni scazut.se numesc Artizia de 0, 075mg/0, 020mg! Nu stiu o fii subconstientul dar simt de parca as avea ceva.sa fie de la anticonceptionale durerile mici de ovare si marirea sanilor? mi-i simt asa mariti. Va multumesc.
0
18-02-2012, ora 20:33
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu conteaza ce continut hormonal au pilulele contraceptive, ele tot te protejeaza. Fiecare tip de pilule contraceptive au o combinatie de hormoni diferita, insa tot te protejeaza. Atata timp cat ti-a venit menstruatia, esti in regula. Menstra este mai redusa cantitativ in perioada administrarii pilulelor.
Esti protejata permanent atunci cand iei pilule, inclusiv in pauza de 7 zile, adica poti face sex neprotejat ( fara prezervativ si cu ejaculare in interior) fara a-ti face probleme cu privire la o sarcina nedorita.
Durerile de ovare nu sunt de la anticonceptionale, marirea si senzatia de tensiune la nivelul sanilor sunt de la pilule mai mult ca sigur.
0
19-02-2012, ora 00:22
Cary
Nu este medic/terapeut
Cary
Multumesc:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •