Sunt insarcinata in 25 saptamani.

10-02-2010
Elena D
Nu este medic/terapeut
Elena D
Am facut niste analize si rezultatul a fost ca sunt infectata cu stafilococul auriu.Medicul ginecolog mi-a prescris Polygynax ovule, nu stiu ce sa fac pentru ca in prospect scrie ca nu sunt indicate in timpul sarcini.Imi poate da cineva un raspuns?
2 comentarii
0
10-02-2010, ora 12:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi la un medic homeopat cu experienta. Homeopatia nu are efecte adverse si este mult mai eficenta decat antibioticele, care in 99, 99% din cazuri nu au oricum nici un efect pozitiv caci "microbii sunt rezistenti" oricum.
0
10-02-2010, ora 13:38
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Uneori se mai recomandă în sarcină, prospectul scrie probabil că este contraindicat în sarcină, fără recomandarea medicului (cel putin aşa scrie în cel pe care l-am găsit eu- prospect făcut aşa pentru că aceste medicamente se pot lua şi fără prescripţie şi sunt o mulţime de femei care se autotratează- dar e avertizare să se ştie că pentru a îl lua in sarcină e nevoie totuşi de un consult medical şi nu doar luat aşa crezând că vindecă o secreţie care totuşi poate să nu fie nimic)- deci la recomandarea medicului se poate lua, mai ales că acea cantitate de substanţe din ovule sunt făcute pentru uz local, absorbţia lor din mucoasa vaginală in sânge fiind foarte mică- aproape neglijabilă.
Deci staţi liniştită şi ascultaţi medicul, ştie ce face
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul