Sunt insarcinata daca mi-a venit ciclul menstrual?

01-01-2013
Anca12345
Nu este medic/terapeut
Anca12345
Buna ziua!
Am o intrebare si as dori un raspuns daca se poate cat mai repede.
In urma cu doua luni mai exact pe 14 octombrie eu si prietenul meu neam jucat putin si el a ejaculat deasupra vaginului meu (fara a penetra inainte, mentionez ca sunt virgina). Pe data de 30 31 octombrie trebuia sa imi vina ciclul mentrual insa mia intarziat 5 zile(mentionez ca aveam ciclu regulat) si de aici am inceput sa ma ingrijorez si sa ma gandesc daca ar putea fi vorba de o sarcina.
Dupa doua saptamani adica in ziua in care trebuia sa imi vina am facut un test si a iesit negativ apoi dupa doua zile lam repetat si apoi dupa o saptamana si au iesit negativ ambele.
Apoi nefiid lamurita am zis sa merg sa fac un ecograf, asta sa intamplat la 5 saptamani dupa actul cu pricina:) si doamna doctor mia zis ca nu vede nici o sarcina. Apoi nu stiu din ce cauza am mai facut un test si tot negativ, insa gandurile nu au disparut si am fost la alt medic si am facut un alt ecograf si mia zis ca nu e vorba de sarcina, si mia dat tratament pt ca am ovarul stang marit.
Dar acum mam speriat iarasi cand mia venit ciclul a treia oara, mia venit la data care trebuia insa a durat pana acum doar doua zile astazi fiind a 3 zi si nu vad semne ca ar mai fi ceva:(.
Va rog din suflet imi puteti raspunde sunt foarte nelinistita:(
2 comentarii
0
02-01-2013, ora 19:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu zic sa te linistesti in privinta sarcinii daca esti virgina. : )

Nu e cazul sa faci nici teste de sarcina, nici ecografii.
Rad medicii de tine, nu de alta.

Oricum felicitari ca ai ramas virgina, fii fata cuminte, alunga orice stres fara motiv temeinic si o sa vezi ca menstruatia o sa se regleze de la sine. S-a dereglat ca ti-ai facut atatea griji.
0
03-01-2013, ora 23:25
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Dacă sperma ajunge în vagin, Anca, poţi rămâne gravidă şi dacă eşti virgină. Dar după atâtea teste şi ecografii, s-ar fi văzut ceva, crede-mă. Ai menstruaţia dereglată, mai bine la asta fii atentă, nu o sarcină inexistentă. Dacă ai un ovar mărit, e mai grav.

P.S. : Sunt persoane cărora le vine menstruaţia peste sarcină.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul