Sunt insarcinata?

11-01-2016
Anonim43
Nu este medic/terapeut
Anonim43
Buna. Acum vreo 10 zile am incercat sa fac sex neprotejat cu prietenul meu. Insa acesta a avut probleme cu erectia, aceasta disparand de cate ori ajunge aproape de vaginul meu, nereusind decat sa ma atinga. In final ne am oprit, renuntand. Este vreo sansa sa raman insarcinata? Nu mi doresc acest lucru. Inca nu pot spune daca am intarzieri menstruale sau nu pt ca mie nu mi venea regulat, uneori lipsindu mi si o luna. Insa acum am dureri ca si cand mi ar veni menstruatia, inclusiv dureri de spate si intepaturi abdominale. Acum nu stiu daca sunt racita la ovare, imi vine menstruatia sau cel mai grav o posibila sarcina. Ma puteti ajuta?
6 comentarii
0
11-01-2016, ora 21:59
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Incearca sa faci un test de sarcina, pe care poti sa-l cumperi de la farmacie.
Acestea sunt riscurile asociate sexului fara prezervativ. Lichidul care apare in varful penisului atunci cand barbatul se excita contine spermatozoizi. Daca acest lichid ajunge la intrarea in vagin exista un risc de sarcina, risc mic, dar exista. Si pentru asta nu este nevoie de ejaculare sau de penetrare.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
12-01-2016, ora 12:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce incerci sa faci sex neprotejat daca nu va doriti copii ? Poti ramane insarcinata in orice zi de la 1 la 31 ale lunii din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care contine spermatozoizi.
0
12-01-2016, ora 14:25
Anonim43
Nu este medic/terapeut
Anonim43
Dar in cazul descris poate fi vorba despre asa ceva?
0
12-01-2016, ora 15:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred ca sunteti insarcinata. Test de sarcina la 3 saptamani de la contact in cazul in care nu va vine menstruatia.

Vizionati pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, este o conferinta facuta pt adolescentii americani care doresc sa isi inceapa viata sexuala.
0
12-01-2016, ora 16:31
Anonim43
Nu este medic/terapeut
Anonim43
Va multumesc frumos!Sunt putin nelinistita deoarece tot am dureri abdominale, scurgeri si stari de rau insa pe alte te site uri am gasit teorii care mai mult ma induc in eroare.
0
12-01-2016, ora 18:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scurgerile daca nu sunt transparente nu sunt normale, durerile nu sunt normale. Intarzieri dese ale menstruatiei cu o luna nu sunt normale.

Vedeti filmul recomandat. Viata sexuala are riscurile ei. Vi le asumati atunci ca va indreptati catre asa ceva.

Mergeti la consult ginecologic si cereti Test secretie + examen ginecologic complet sa vada ce e cu scurgerile, daca nu e vreo ciuperca (astea duc la infertilitate) si ce anume cauzeaza durerile si intarzierile menstruale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •