Sunt foarte inalt si foarte slab

27-05-2008
shaddy_2222
Nu este medic/terapeut
shaddy_2222
Am 19 ani, 196 cm inaltime si doar 63 de kg.
Mentionez ca sunt fumator de 3 ani dar ca si inainte de a fuma eram lafel de slab. La inaltimea pe care o posed va dati seama cum arata un om cu doar 63 de kg. Mananc absolut orice doresc, de la carne pana la ciocolata, uneori in catnitati destul de mari dar tot nu reusesc sa ma ingras.
Am citit tot pe net ca problema cu care ma confrunt este des intalnita la adolescenti care sunt deasemenea foarte inalti si ca foarte des este cauzata de o dereglare hormonala care poate fii tratata cu un tratament hormonal dar in acelasi timp am inteles ca aceste tratamente hormonale sunt destul de periculoase pentru organism si ca au o multime de contraindicatii.
Va rog mult daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi., as dori foarte mult sa ma ingras macar 10-15 kg chiar dac greutatea normala pentru inaltimea mea ar urca cu 22 de kg mai sus decat greutatea mea actuala.

Va multumsc anticipat.
1 comentarii
0
29-05-2008, ora 00:00
stancorina
Nu este medic/terapeut
stancorina
in general cei care renunta la fumat se ingrasa. eu am fost intotdeauna f. slaba si inainte sa fumez si dupa ce m-am apucat dar dupa ce am renuntat m-am ingrasat 4 kg intr-o luna fara sa mananc mai mult ca inainte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.