Sunt disperata

31-01-2012
andreea_1989ae
Nu este medic/terapeut
andreea_1989ae
De 3 luni de zile incerc sa rezolv aceasta problema si anume: am o secretie vaginala cu aspect branzos si cu miros fetid.Am dureri in timpul actului sexual si prurit. Am facut toate analizele posibile mai putin cea pentru Hpv.Am primit initial ca dg.trichomonas vaginalis, ulterior am primit dg:streptococ de grup B.Am urmat tratament cu ovule timp de 21 de zile(ovule preparate in farmacie cu 6 antibiotice)dar nu si a facut efectul asa ca mi s a facut antibiograma, descoperind ca sunt rezinstenta la 3 dintre antibioticele respective.Am mai facut un alt tratament, tot de 21 de zile, tot ovule.Le-am terminat acum o saptamana dar simptomele au revenit..Sunt disperata...nu stiu ce sa mai fac..Asta cu streptococul.Dar mi s a mai zis ca am si un chist de diametru 4 cm si o rana pe col.
2 comentarii
0
31-01-2012, ora 20:22
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Se pare că vă îndreptaţi spre o situaţie cronică. Cel mai bun lucru pe care îl aveţi de făcut, după părerea mea, este un tratament homeopatic. În inflamaţiile cronice antibioticele nu au efect de durată, după cum aţi putut observa.
0
02-02-2012, ora 00:38
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
andreea draga, ce simptome ai tu mi s-au intamplat si mie acum cativa ani si mi s-a dat flucovim 150 o pastila azi si una peste 7 zile, plus spalaturi vaginale cu tantum rosa seara si crema Micoheal Hc Interna. Diagnosticul a fost candidoza. A doua zi dupa flucovim spalaturi si crema nu am mai avut nimic...
Eu aveam si mancarimi. Sper sa te ajute. Oricum daca incerci ceea ce ti-am spus eu nu iti va face rau sub nicio forma. Incearca te rog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.